Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4604516 www.bgdnes.bg

Фолкпевецът Константин: Изпил съм 3 тона уиски

Добромир ДОБРЕВ

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевецът Константин е изпил около 3 тона уиски, и то само по време на участията си в заведения из цялата страната. Това признание направи самият изпълнител на последната си изява в дискотеката си в Студентски град.

Коцето отново се появи видимо почерпен и още с качването си на сцената заяви: "Дано изкарам участието докрай, че преди малко пийнах едно голямо уиски".

Реклама

Изпълнителят е известен с любовта си към чашката и не веднъж е виждан от почитателите си да пие, докато гостува в някое нощно заведение. Този път той изпадна в откровение и започна да смята личните си постижения в градусовите изпълнения.

"Обикновено на участие изпивам по един литър уиски. В цялата си професионална кариера на певец имам около 3000 участия, което означава, че съм изпил 3000 литра алкохол. Представяте ли си, изпил съм 3 тона уиски, и то само на участия", направи феноменално разкритие Константин. И докато извършваше не толкова сложните математически действия, Коцето успя да удари още една чашка от любимата си кехлибарена течност. Цялостният литров успех на изпълнителя със сигурност надхвърля 3 тона, тъй като и извън работното си време той също си пийва.

Легенди се носят за изпълненията на Коцето, след като си е казал няколко поредни наздравици. Една от най-запомнящите се случки се разиграва преди години в русенска дискотека. След дълго очакване Константин все пак се появява на сцената, но отдалеч му личи, че е изпил повече от едно уиски. Фолкпевецът с усилия представя няколко от хитовете си, но в един момент слиза от сцената и просто сяда в едно от сепаретата, спомнят си свидетели на куриозната случка. Тогава се налага колежката му Яница, която е родом от Русе и вечерта се оказва в същата дискотека, да довърши участието му със свои песни, за да не бъдат напълно разочаровани посетителите на нощното заведение.

На един от последните концерти на телевизия "Планета" в зала 1 на НДК Константин сам си призна, че преди да се появи пред многохилядната публика, е ударил едно уиски за смелост и настроение. В социалните мрежи могат да бъдат видени десетки снимки, на които е запечатан замреженият поглед на фолкпевеца, след като сериозно си е подпийнал. По участия може да бъде видяна да пие и неговата колежка Галена, която често обръща шотове (понякога само с уста, без да използва ръцете си), както и Годжи, който държи микрофона в едната си ръка и бутилка бира в другата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама