Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4674758 www.bgdnes.bg

Блондинка ДЪРПА БОЖИНОВ в Палма де Майорка

Руса българка кани Валери Божинов на секси ваканция в Палма де Майорка!

Нашенката Десислава е емигрантка и се подвизава в екзотичната Палма де Майорка. Блондинката не се чуди и бави, а превари дългата върволица от фенки и първа заяви интерес към Божинов, който твърди, че е в процес на развод с Николета Лозанова.

Ето какво писмо написа въпросната Десислава на ритнитопковеца (запазваме оригиналния изказ и правопис):

Реклама

"Валерка, не ти трябват жени сега! Най-важното е футбула и твоето бъдеще. Има време за жени... товя лято вземи децата, Пепа, Сашо и Михаела и ще ви чакам в Палма де Майорка! Мисля, че го заслужават. Un beso muy grande!". Последното означава "Една голяма целувка", преведено от испански.

Валери засега не е отговорил на поканата, но тъй като вече няма кой да го ограничава, като нищо ще си вдигне чукалата до островите.
Други почитатели на Валери пък го умоляват да се събере със старата си любов - онази, дето я подхвърли на колегата си Ники Михайлов. "Алисия е супер, съберете се", съветват го по интернет.

И това не е всичко - наричат го "най-добрия футболист на света", "уникален мъж", "красавец и умник"... свалят го и италианки. Точат му се и искат да им вкарва гол след гол! Най-притеснителното е, че и ученички се опитват да флиртуват с него - и то не само абитуриентки, ами и от 8-и и 9-и клас!

Самият Божинов се прави, че не им чете писмата, и не отговаря. Единствено е написал отговор на един от критиците си. "Валери, трябва да отслабнеш, за да се върнеш пак във върхова форма. Сега си тежичък!", критикува го фен с име Джоко. "Да, приятелю, това се опитвам да направя. Много работя за бързина и за реакции", оправдава се Валери.

Спортистът пусна и едно съобщение в интернет, в което целенасочено името на Николета не присъства - "Посвещавам днешния си гол за Тернана на най-скъпите ми същества - Никол и Валерко!" И нито дума за съпругата му - така се случва, когато любовта си отиде.

Лозанова ДРАЗНИ

Николета Лозанова не остава по-назад в скандала и продължава да дразни Валери.
Тя сама си пусна снимка от сватба, на която уж тя, без да иска, хванала букета.
Посланието е ясно - "Валерка, ти не означаваш нищо за мен! Ще те сменя без проблем!"

Реклама
Реклама
Реклама