Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4676094 www.bgdnes.bg

Милянкова спасява Жени

Манекенката Ирена Милянкова ще спасява бизнеса на приятелката си Жени Калканджиева. Жената на съдения за сводничество Росен Чолов започна работа като букер за Жени. Съни от "Под прикритие" ще урежда договори на момичетата от "Визаж" в чужбина и ще търси нови лица. Тя ще използва връзките на мъжа си. Чолов е бивш брокер на "Визаж", създава и собствена агенция. След ареста му бизнесът на неговата агенция умира. Сега Ирена завзема неговите контакти и ще пренасочи семейния бизнес изцяло към агенцията на Жени.

Самата Ирена Милянкова окончателно скъса с моделството. Тя вече няма да се подвизава като манекенка, а ще намира нови, по-млади момичета за тази работа.
Милянкова е букер от няколко седмици. Тя отговаря за набирането на момичета, които искат да се изявят на подиума. Тя започва работа по молба на приятелката си Жени Калканджиева. Последната година е изключително трудна за шефката на "Визаж". Приходите намаляват, а славните години на модната агенция са в историята.
Жени Калканджиева дори се оттегли окончателно от организацията на конкурса "Мис България". Според шестата по хубост в света долнопробни конкурси са подбили нейната работа.

Реклама

"По някакъв начин като че ли малко конкурсите за красота позападнаха. Това не е случайно, защото всеки втори човек в държавата решава да отваря модна агенция, решава, че разбира от мода и конкурси. И така се опорочиха конкурсите за красота. Неслучайно аз повече "Мис България" няма да правя и няма да се занимавам с този конкурс", обяви решението си наскоро Жени.

Намаляващите приходи са и една от причините Калканджиева да влезе в къщата на "ВИП брадър" и да се изложи пред цяла България с пиянските си изцепки и тези на мъжа си Тачо. Тя не скри, че участва за пари и с хонорара от предаването иска да съживи агенцията си. Жената на Тачо е решена да организира повече конкурси за модели и нови лица. Именно за това е нужна подкрепата на най-добрата й приятелка - Ирена Милянкова. Двете са близки от години, а именно Калканджиева бе плътно до моделката при ареста на мъжа й Росен Чолов. Чолата бе обвинен още през 2013-а, че е ръководил престъпна група, която склонявала манекенки да стават компаньонки.

Милянкова остана без работа и доходи. Все пак модните контакти помагат и тя започва работа към гръцка фирма за чанти. Ирена бързо сформира нови контакти отвъд граница. Затова смята да пласира и манекенките на "Визаж" за доходна работа в чужбина. Тя се надява да договаря добри хонорари на момичетата и висок процент за агенцията най-вече за ревюта в Гърция и Турция. Ирена вече организира и няколко модни събития у нас, които се радват на успех, а бившата манекенка е много доволна от първите си успехи.

Близки до Ирена не са така спокойни за бъдещето й, научи "България Днес". Те са силно притеснени Ирена да не бъде въвлечена в схемите на мъжа си.
Според обвинението срещу Чолов той е уреждал секс на богати мъже с наши елитни манекенки. Ласките на девойките стрували между 800 и 1000 лв., като най-скъпи били носителките на награди от конкурси за красота. Те можели да стигнат дори до 4000 евро. Чолов уреждал и пътувания на момичетата отвъд граница. Според едно от момичета, свидетелствали срещи Чолата, тя е пътувала за сексвоаяж с клиент до Косово.

Именно поради тази причина близките на Ирена са притеснени да не се окаже новата работа прикритие.
"Тя винаги много го е слушала. Той я взе малка, тя му роди четири деца и продължава да му е вярна. Дано не се забърка в нещо лошо", жалят я близките й. Според други Милянкова окончателно е приключила контактите си с бащата на децата й. Сега тя искала да се докаже, че може сама да върти бизнес.

Реклама
Реклама
Реклама