Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4685824 www.bgdnes.bg

Десислава се мазни на Галена

Певицата Десислава вече е първа приятелка със своята баджаначка Галена.

Деси бе женена за вафления бос Галин, преди той да залюби колежката й. Бившата и настоящата на бизнесмена дълго време бяха в тиха война, но сега са заровили томахавките.

"Само мога да съм благодарна на Галена, че ме отърва от него", изказвала се е неведнъж блондинката по адрес на бившия си и новата му жена. Острите думи обаче са забравени и в момента и тримата демонстрират добри отношения.

Реклама

Първа крачка към сдобряването е направила Деси, научи "България Днес". Тя ще запише дует с Галена, появи се и на представянето на модната линия на пайнерката. Причината за тези топли чувства е, че в момента Галена е една от малкото фолкаджийки със сигурен финансов гръб зад себе си.

"Галин влага много пари в кариерата на жена си и я подкрепя. Галена има най-хубавите клипове, най-модерната визия. Деси усети, че ако е приятелка с нея, може и тя да има финансови облаги. Дуета на двете го плащат Галена и Галин, тя няма да даде една стотинка, а ще дръпне рязко нагоре", разясняват ситуацията близки на блондинката.

Оказва се, че Десислава не е единствената която се опитва да използва Галена. Вечната златотърсачка Николета също се появи на представянето на колекцията на изпълнителката на "Пайнер". Останала без парите на Божинов, Ни Ло се оглежда за звездни приятелства, които могат да й донесат облаги. Плеймейтката се надявала Галена да я покани за рекламно лице на модната си линия и да плати тлъст хонорар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама