Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4685866 www.bgdnes.bg

Дарина пазарува за внучето

Лили АНГЕЛОВА

Дарина Павлова, откривателката на таланти в "България търси талант" по Би Ти Ви, напазарува количка и дрешки за бъдещето внуче от България, научи "България Днес".

"Да, ще ставам баба през лятото и съм много доволна от този факт. Само дано всичко с Венци е наред", сподели преди дни с любимата си приятелка Марта Вачкова г-жа „Мулти", която в момента е в Италия. Двете дружки, освен че са съученички от ВИТИЗ, имат еднакъв вкус към дрехи и бижута. "Може да съм едра, но всичко ми е марково", обича да повтаря Марта Вачкова, а Дарина я подкрепя: "Всяка жена трябва да има поне три рокли "Шанел" в гардероба си като Марта".

Реклама

Тези дни и прадядото на Венцислава Павлова - Павел Найденов, също потвърди пред "България Днес", че е готов с подарък за внучето. "Дано да е момче. Бъдещият наследник сигурно ще носи името на фамилията на мъжа на внучката - Тарик Микнас. Той е от голямо потекло и там също не са имали внучета, та може и на султана на Бахрейн да го кръстят, знам ли", радва се Найденов-старши. Отсега прадядото е готов и със своя подарък - колие за майката и златна гривна за бебето.

Венцислава Павлова се врече във вярност на съпруга си Тарик Микнас миналата година два пъти - в Кипър и на пищна церемония във Флоренция. За сватбата платила мащехата на младоженката - Дарина Павлова. Почетен гост на венчавката бе и биологичната майка на Венцислава - Антоанета Чергеланова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама