Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4816769 www.bgdnes.bg

Благо предлага в хеликоптер

Благой Георгиев направи романтично предложение за брак на гаджето си Есмер. От няколко дни Джизъса и руската Анджелина Джоли са в Дубай. Футболистът запази изненадата за финала на тяхната почивка.

Той предложи на Есмер, след като двамата полетяха с хеликоптер, а върху самолетната писта бе изписано "Есмер, омъжи се за мен!" на английски език. Специалният надпис бе поставен на частно летище в Дубай, на което кацнаха влюбените.

Реклама

Самия диамантен пръстен Благой е връчил на танцьорката часове по-късно. Това се е случило, докато двамата плували с делфини в един от най-скъпите хотели в арабството. Това е една от най-популярните атракции в Дубай. Пръстенът е донесен от делфин.
"Казах "да"", похвали се самата Есмер в Инстаграм. Двамата влюбени позират пред специално нает фотограф минути след предложението, а рускинята държи малка черна кутия, в която е пръстенът.

Новината, че най-неверният роден футболист този път ще се ожени наистина, се появи още преди две седмици. Той доведе Есмер в България, след като вече беше поискал ръката й от нейните родители в Москва. Според близки на футболиста сватбата ще е през септември на родното Черноморие. Дори бившите съотборници на Благо от националния отбор не могат да повярват, че най-накрая се решил на тази крачка.

Джизъса живя повече от десет години без брак с майката на двете си деца Христина Витанова. След това тръгна с ученичката Куини-Алис и още докато бяха заедно, кръшна с руската танцьорка. Близките на Благо се чудят защо е решил да направи предложение само няколко месеца след запознанството си с рускинята. Затова и се появиха слухове, че Есмер вече е бременна. Самата тя написа в Инстаграм "Надявам се скоро да съм майка". Благо не е потвърдил новината, че ще става баща за трети път.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама