Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4942372 www.bgdnes.bg

Геят Крис подвива опашка

Изгоненият след първите елиминации в "Биг брадър" Кристиян е ядосан на продуцентите.
Ексцентрикът, който взриви ефира с думите, че е преспал с футболиста Валери Божинов, смята предаването за нагласено. Часове след напускането на къщата той е в депресия и не иска да разговаря с никого. Отказал е дори да дава интервюта. Вместо това написа писмо, в което обвинява Нова телевизия в манипулиран вот.
"Не съм съгласен с излизането ми от къщата на "Биг брадър", смятам, че нещата са нагласени. Искам екипът на предаването да покаже пред цяла България вота, в който съм получил най-много гласове за напускане на къщата", ядосан е бившият съквартирант.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст четете в хартиеното издание на "България ДНЕС" 


Според него той е бил най-интересният от всички съквартиранти.
"Цяла нощ чета положителни коментари за играта ми и получавам подкрепата на толкова много хора, как да си обясня тогава напускането ми? Явно някой не е бил доволен от престоя ми там или от това, че не мога да бъда лицемерен и винаги казвам нещата в прав текст! Според вас, приятели, има ли външна намеса напускането ми от къщата?", риторично пита Кристиян. От екипа на предаването издават, че той изобщо не очаквал подобен развой на събитията. Очаквал да е финалист. В момента се притеснявал и какво ще го сполети навън. Валери Божинов е категоричен, че ще го съди персонално за клевета. В селото му Муселиево също не искат и да чуят за него. Той вече се изявявал като звезда и не иска да се върне с подвита опашка в родната си къща. Още повече че вече е разпродал почти цялото си имущество, за да си купи дрехи за тв ефира.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама