Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4942561 www.bgdnes.bg

Вижте кой бара Пипа

Ново секси гадже се навърта около сексапилната Пипа Мидълтън.
По време на лятната ваканция на Карибите сестрата на Кейт Мидълтън е атакувана от млад и сексапилен мъж. Докато се наслаждават на почивката си, Пипа и непознатият й ухажор не пропускат да си пуснат ръце един на друг.

Най-малкият от семейство Мидълтън, 28-годишният Джеймс, иска да сватоса кака си. Затова по време на семейната им ваканция братчето води със себе си млад, хубав ерген. Свалячът не пропусна да полудува с хубавицата Пипа, а тя самата си позволи също да го обара. След тежките карибски нощи триото се отправя към плажа. Наемат си сал, от който решават да поскачат и да си представят, че отново са на 5 години. Джеймс се възползва от забавните ситуации и набутва Пипа директно в ръцете на проектозетя. Няколко пъти тримата скачат заедно. Накрая Джеймс се отказва и със задоволство остава да наблюдава сестра си и новата й изгора.

Реклама


Според чуждестранни клюкарски сайтове Пипа започва да се притеснява от напредналата й възраст.
"Все пак не е първа младост, скоро ще навърши 32, а все още не се е омъжила" – клюкарстват злите езици и критици на Бъкингам. Отдавна задникът на Пипа има своите фенове. В социалните мрежи има десетки страници с хиляди последователи, които се възхищават на дупето й още от времето на сватбата на принц Уилям и херцогиня Кейт. Позастаряващата Пипа е фанатичка на тема спорт и фитнес. Сексапилната мома показа завидни форми за пореден път.

Не е тайна, че Мидълтън държи освен на здравето и на формата си. Тя не пропуска тренировка във фитнес залата. Занимава се усърдно с различни видове спорт и се храни здравословно. Жълтите медии на острова твърдят, че ако спре със спорта, красавицата ще се превърне в напращяла лелка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама