Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4944281 www.bgdnes.bg

Запек в "Биг брадър"! Външният клозет разбуни духовете, съквартирантите на нож

Тазгодишният сезон на риалити формата "Биг брадър" стартира със скандали, пот и сълзи още от първата седмица.
След изгонването на колоритния гей Кристиян основният дразнител и причинител за разпри между изгладнелите съквартиранти е външният кенеф в двора на Големия брат.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст и още интересни подробности за шоуто четете в печатното издание на вестник "България Днес". 

Смърдящият нужник, в който участниците трябва да облекчават физиологическите си потребности, предизвика истинска истерия в шоуто и извади на показ най-лошите страни на съквартирантите.
Зловонната миризма, която се носи над Нови хан, и стомашно-чревният дискомфорт накараха състезателите в шоуто да вдигнат стачка срещу Големия брат и обявиха, че няма да се включат в нито една от поставените им мисии, докато не получат истинска тоалетна.
За да изтормозят до краен предел и без това спечените съквартиранти, продуцентите обявиха Борис Братухчев, който е трън в очите на останалите, за шеф на къщата. Плевенчанинът не се забави да използва дадената му власт срещу най-големите си дразнители Цветелин и Пламен, заповядвайки им да излъскат външния нужник.


Това предизвика истински гняв в назобаните мъжкари и зрителите вече залагат, че до края на сезона очилатият костюмар Братухчев ще изяде някой и друг шамар.
Единствената надежда за съквартирантите е, че ще дойде моментът, когато Големият брат ще се смили над тях и ще им отключи нормалната тоалетна. Докато това стане, зрителите ще се нагледат на още много дрязги и словесни атаки, добре обмислени предварително от продуцентите, които ще изкарат всички кирливи ризи на участниците на показ така, както е правило шоуто през всичките години до днес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама