Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4944396 www.bgdnes.bg

Сексбомба точи лиги за Божинов

Сръбската сексбомба Сандра Йованович буквално се обясни в любов на Валери Божинов. Тя направи това часове преди решителния реванш на "Партизан" с БАТЕ (Борисов) в Шампионската лига.

Йованович, която отдавна точи лиги по нашия нападател, този път буквално заголи дупе в негова подкрепа. Божинов в последно време изпадна в немилост пред феновете на "гробарите" и сръбските медии, но остава номер едно в сърцето на силиконката.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България днес"

"Успех, шампиони, и да влезем в Шампионската лига! Успех и целувка за Божинов!(б.а. - следва сърце) и "Партизан", написа блондинката под снимката си с фланелка на Валери. Надолу тя е обута само по изрязани прашки, които не скриват нищо от задника й.

Русата сексбомба е най-известната фенка на "Партизан". Тя се съблича в чест на отбора след всяка негова победа. Сега е решила да изпревари събитията, за да надъха Божинов, на който се насъбраха доста главоболия в последно време.
Сандра е твърдо решена да го вкара в леглото си още от първия му ден при "гробарите". Тя е запленена от нападателя и е готова на всичко, за да изпълни мечтата си да има поне за нощ бившия на Николета Лозанова.

"България Днес" се свърза с нахаканата мадама за коментар.

"Даваш 100 евро и тогава говорим", заяви тя.

Ако Йованович изпълни намерението си да омае Божинов, ще го направи баджанак със съотборника му в националния отбор Иван Иванов. Двамата с Русия имаха афера, докато той носеше екипа на "Партизан". Двамата дори цъфнаха в провокативна фотосесия за вестник "Курир". На тях двамата се опипват най-безцеремонно, като Сандра дори хваща защитника за чатала. Снимките бяха щракнати в апартамент в Белград. Сексбомбата дори сподели, че те били прелюдия към нещо, случило се по-късно, за което само Иванов и самата Сандра знаят подробностите. Именно тези фотоси станаха и причината Русия да се раздели с дългогодишната си приятелка Надежда.

Божинов вече има опит в размяната на мадами със свои съотборници. Все пак той отмъкна Николета Лозанова от Ники Михайлов. След това пък вратарят заби бившата на Валери и майка на сина му - фолкпевицата Алисия.

В същото време нападателят е на път да получи сериозна морална победа.

Реклама

Набедилият го за гей участник в "Биг брадър" Кристиян подви опашка и потърси футболиста, за да му се извини.

"Аз познавам много хора с такова име - опита да се измъкне риалити героят. - Валери Божинов - футболиста, не го познавам лично, нямам никакъв допир до него. Моят Валери Божинов е пластичен хирург. Не съм търсил провокация с това име - аз съм достатъчно забавен и атрактивен и мисля, че го доказах още първата вечер! Казах, че съм спал с Валери Божинов - той си знае кой е."

Реклама
Реклама
Реклама