Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4944626 www.bgdnes.bg

Ким дебела и красива отвя Бионсе

Може и да съм дебела, но не ми пука, защото съм красива. С поредната си гола снимка в домашна обстановка това се опита да докаже кралицата на селфитата Ким Кардашиян.


Скандалната риалити звезда от арменски произход счупи всички рекорди в Инстаграм с доста наедрялото си коремче, което досега умело прикриваше. Съпругата на рапъра Кание Уест е бременна с второто си дете, което се очаква да се появи на бял свят през декември. С повече от 2 млн. лайка тя счупи върховото постижение на певицата Бионсе, която също обича да пуска провокативни фотографи в платформата за качване на фотоси. Новото селфи на Ким привлече огромно внимание по цял свят, а страницата й в Инстаграм буквално прегря от заявки за приятелство. Последните данни сочат, че пищната брюнетка вече има 42,5 млн. последователи, което също е рекорд.


Повод за поредното одумване на Кардашиян е желанието й да докаже на зложелателите, че наистина е в блажено състояние и чака бебе. Таблоиди и врагове на 34-годишната знаменитост тръбят, че Ким използва сурогатна майка да износва второто й дете, а наднорменото тегло се дължи на неспазване на хранителен режим и липса на желание за фитнес упражнения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама