Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4946538 www.bgdnes.bg

Гей тим гребе ли, гребе



Голи мъжаги позират по патлаци и се опипват по време на благотворителна фотосесия.
Сексапилен отбор по гребане се разсъблече в знак на подкрепа към гейовете в спорта. Разголените им стегнати тела излъчват хетеросексуалност, но някои от тях не крият, че са гейове. На всички снимки мускулестите секссимволи са голи и взаимно прикриват най-важните си атрибути. Голяма част от фотосесията е насочена към стегнатите им задници с намек към гей общността. Кадрите са заснети на различни места по света и определено си заслужава да бъдат видени. На нито една от 12-те страници на календара няма облечен мъж. Няколко жени изразиха негативизма си в социалните мрежи.


"Един гол мъж със стегнато тяло е секси. Няколко такива... Е, това вече е странно“ - написа една от мажоретките от университета. „По-скоро е отвращаващо, отколкото похотливо" - допълни тя.
За 6-а поредна година отборът по гребане на университета „Уоруик“ във Великобритания прави календар за благотворителност. Тазгодишното им мото е "Не на хомофобията в спорта". Момчетата призовават младите спортисти с обратна сексуална ориентация да не се притесняват да се разкрият.


"Голяма част от спортистите отказват да приемат мъже с обратна ориентация в отборите си. Ние сме против това. За нас няма значение с кого си лягаш и ставаш. Важното е да си част от отбора" - разказа капитанът на гребците.
От 2009 г. насам голият календар на университета „Уоруик“ прави истински фурор. Първоначално се разпространява само в кампуса, но след небивалия интерес набира популярност из цялата страна. Сега секскалендарът се разпространява в 80 държави и носи приходи от над 300 хил. паунда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама