Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4946674 www.bgdnes.bg

Тя изпревари Кончита Вурст

Антонина рисува рани и кървища за екшън филми

Борислав РАДОСЛАВОВ

Фолкпевица загърби най-масовия жанр у нас и се пренасочи към грима!
Изпълнителката на "Хубавец" Антонина заряза фолка и занапред ще състарява актьори и ще ги прави не особено лицеприятни за гледане. Това ще стане, като ги изрисува с рани и кървища, които ще са като истински.


"Съвсем случайно се запалих. Изгубих се от сцената за две години и през това време изкарах курс за пластичен грим. Много по-интересен е от обикновения, естетичен грим. Сега ще мога да работя в целия Европейски съюз във всякакви продукции, филми, телевизионни предавания, където да преобразявам хората", сподели пред "България Днес" певицата гримьорка.

Реклама


Първият ангажимент на Антонина в новото поприще е в български филм. Продукцията се снима в момента и ще излезе по кината следващата есен.


"Там правя грима на всички актьори. Самата аз ще участвам в лентата и това също е нещо ново. Не мога да разкрия каква ще е ролята и повече подробности, но ще си партнирам с големи родни звезди. Така хем ще ги гримирам, хем ще бъда и актриса", обясни пред вестника изпълнителката на "Вишни".


В продукцията тя ще състарява лица, ще прави рани, белези, кървища. И то не с маска, а само с грим. "Искам да се развивам в тази сфера. Това е професия, която можеш да упражняваш, докогато си поискаш", допълва фолкпевицата, която вече 11 години е заедно със своя съпруг.


"Това е направо прецедент във фолкгилдията, където връзките не са много трайни. Заедно с Таня Боева сме най-дълго бракуваните", казва Антонина.


През 2012 г. певицата се появи с брада в клипа към песента "Мъжки работи". Това се случи две години преди Кончита Вурст да спечели Евровизия през 2014 г.


"Все още се чуват и гледат моите неща с брадата. Явно много ми отиват щурите идеи. Трябва да говорим за наболели проблеми в обществото под формата на шега. Като, разбира се, не се подиграваме с тях", сподели Антонина.

Реклама


Песента й "Шматка", посветена на леките момичета, бе забелязана дори от световната мегазвезда Кейти Пери, която го сподели в Twitter.


Антонина се оказа една от най-големите фенки на "Биг брадър". Тя следи с интерес шоуто още от първия сезон.


"За мен Кристиян изобщо не е представител на хората с различна сексуална ориентация. И мисля, че даже самите хомосексуалисти се дистанцират от него, защото и той не знае какво е - гей или травестит. Имам много приятели хомосексуалисти и са нормални хора. Докато Кристиян е едно момче, което би направило всичко, за да го дадат по телевизора. Това е истината. И съм сигурна, че не е спал с Валери Божинов. Това беше голяма простотия", коментира фолкпевицата.


Тя е категорична, че "Биг брадър си го е избрал, защото той е много лесно манипулируем". "Два-три комплимента, две-три четки и момчето прави чудеса от храброст", смее се Антонина.


"Подборът неслучайно е направен и е страхотен. Защото, ако вкарат в къщата Любомир Стойков или Любен Дилов-син, на обикновените хора няма да им е интересно. Те обичат да има интрига и простотия. Затова и предаването е много успешен проект. Всичко, което се харчи в момента, е вътре - татуировки, силикони, някакви неориентирани същества, дето не знаят с мъже ли си лягат или с жени, и т.н.

А пък хората в България постоянно си роптаят - ако не е "Биг брадър", ще е чалгата", размишлява изпълнителката, която има син на 10 години и той е основната причина тя да не приеме покана за участие в риалити шоуто.

Реклама
Реклама
Реклама