Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4946686 www.bgdnes.bg

Бившата на ДОНКОВ трупа нещо подкожно

Анастасия Ингилизова, бившата на Деян Донков, изобщо не се справя със свалянето на килограмите!
Чаровната актриса се бори ден и нощ с наднорменото тегло, но стрелката на кантара върви в една посока - нагоре. Топпапараците на "България Днес" изловиха Ингилизова на родното Черноморие, където тя се е отдала на активна почивка с малкия син и... ядене на свръхкалоричен сладолед.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме в хартиеното издание на "България Днес"

Реклама


Там тя е в компанията и на новия си Христо Петков. Анастасия няма да допусне втори път да бъде зарязана - веднъж вече го е "гледала този филм". От Деян Донков, с когото бяха двойка преди години, й остана само един хубав спомен, син на име Деян, който ще стане на 10 г.


Дълги години Ингилизова бе сама и гледаше с огорчение как възлюбеният й сменя манекенки с актриси, все дългокраки красавици, докато накрая сви семейно гнездо с Радина Кърджилова.


Тогава актрисата взе здравословното решение да си намери нов мъж и го стори. Залюби колегата от "Сфумато" и Народния театър Христо Петков, който успя да я забремени за нула време. Миналата година тя роди от него второ момче.
Анастасия вече е щастлива в личен план, но единствената й грижа е да възстанови фигурата си след второто раждане. Успех в диетите!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама