Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4948466 www.bgdnes.bg

"Биг брадър" СЧУПИ ГОДЗИЛОМЕРА

Голяма майтап на гърба на участниците в "Биг брадър"! Продуцентите в последния момент забравили да им кажат, че всъщност влизат в шоуто "Кой е по-по-най грозен", а не в "Биг брадър".
Шегата настрана, това издание на риалитито е шокиращо. Винаги си мислиш, че по-зле няма накъде, но ето че всичко е възможно. Годзиломерът, скалата, по която се мери грозотата, направо се счупи!
Естествено, подобен списък няма как да не започне с българката от Швеция - Никита Джонсън. Някои вярват, че това е първото успешно присаждане на глава към тяло от Франкенщайн насам. Голямата й глава е опасно несъразмерна с торса, явно вратът й е много здрав и я крепи. А безсмислените татуировки изобщо не са проблемът. Никита Джонсън прилича на Донатела Версаче (в никакъв случай не приемайте това за похвала, обратното е).


Сред опасните за зрението е и Кристиян Стойков, "любовникът" на Валери Божинов. Той прилича на младия Роналдо - преди да си оправи зъбите, преди да си направи бисексуална прическа, преди славата. Тоест неприятно момче, слагащо твърде много грим и занимаващо се с топки.

Реклама


Следваща в списъка е Силвия Юрукова. Позабравената еротична моделка, чиито компактни цици всички са виждали, е поставена пред дилема. Не може да реши дали да бъде гейша, или Джаба от "Междузвездни войни". Затова е избрала най-доброто от двете. Взела е тялото на гейшата и лицето на легендарния герой от космическата сага.


Като стана дума за влечуги с огромни размери, редно е да споменем, че в къщата живее Годзила в човешки облик - това е Цветелин Николов.
Семейство Адамс е изпратило в "Биг брадър" свой представител - тегавия иконом Лърч. Той е под името Борис Братухчев, но не може да сбъркате изсъхналата стойка, вкаменения врат, цилиндричната глава и немите очи на Лърч.


А най-интересното е, че Екатерина, Пламен и Анита са копия съответно на Русата Златка, Джизъса и Николета Лозанова.


На последно място си струва да се отбележи присъствието на Аделина Банакиева-Иванова, но всъщност коментарът е излишен...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама