Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/4965293 www.bgdnes.bg

Лейтенант Грубер награби ЕВГЕНИ МИНЧЕВ

Човекът зад култовата реплика "Искате ли да видите малкия ми танк?", а именно хомосексуалистът нацист лейтенант Грубер, отново е в България! И не си поплюва, а побърза да награби Евгени Минчев.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме в хартиеното издание на "България Днес"


Година след събирането на актьорския екип от комедийния сериал у нас актьорът Гай Сайнър пак е тук. Американско-английската звезда вече се чувства балканец. Той бе специалният гост в култова сръбска кръчма в столичния квартал Драгалевци, дом на тузари, мутри, политици и престъпници.
Там Гай седна на вечеря с колегата си Евгени Минчев (лордът е карал трамвай навремето, а актьорът - танк). Компания им правеше и ексцентричният Джейсън Брад Люис от "Биг брадър", който напоследък се мъкне с Евгени Минчев навсякъде.
Нежното мъжко трио привлече и собственика на ресторанта. Той се появи с кана дюлева ракия и розова риза - за да е в унисон с настроенията на масата.
Лейтенант Грубер с малкия танк и Евгени Минчев с големия трамвай се показаха като истински чревоугодници - поръчаха си пънче от телешко бонфиле, няколко салати, сред които земунска, зелена и "Паприка у павлаку" с прясно цвекло на люспи, агнешки езичета с гъби и лук, бяла вешалица на хапки, плескавица с цвекло и яйце, а за финал - шоколадов крем.
Вижте снимките и се убедете сами, че е било голям купон.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама