Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/19190900 www.bgdnes.bg

"Берое" шокира "Левски" на "Герена", Генчев разочарован

Отборът на "Левски" се сгромоляса само седмица след победата над ЦСКА-София с 1:0. "Сините" допуснаха изненадваща загуба с 0:2 от "Берое" на своя стадион "Георги Аспарухов" в мач от 13-ия кръг на Първа лига.

През първото полувреме играчите на треньора Станислав Генчев имаха пълна доминация на терена, но пропуснаха няколко изгодни положения. След почивката старозагорци изравниха играта. Хуанка Пинеда даде аванс за гостите в 62-рата минута, а Леандро Годой удвои в 83-ата минута.

Реклама

"Левски" се свлече до третото място във временното класиране, след като бе изпреварен от "Ботев" (Пловдив). "Берое" са седми. Наставникът на "сините" Станислав Генчев беше много разочарован след поражението на "Герена".

"През първото полувреме липсата на ефективност ни провали. Второто полувреме не го започнахме така, както искахме. Сякаш си мислехме, че "Берое" сам ще се победи. Нищо подобно не се случи. Много слабо второ полувреме за нас. Много жалко за изпуснатите ситуации. Неприятна загуба, не очаквахме, че това може да се случи. "Берое" се възползва от първата ни грешка, след което мачът се изнерви. Втора контраатака и мачът приключи. Трудно мога да дам персонална оценка кой е играл силно и кой слабо. Имаме 20 футболисти, които са футболисти на "Левски". Щом са тук, значи имат нужните качества, но трябва да се доказват. Първите виновни сме ние, треньорите, след това са футболистите. Проблемът ни не е само в средата на терена. Проблемът е, че не вкарваме от чисто игрови ситуации. Имаме положения, но не успяваме да реализираме. За нас всяка среща е важна. Единственият начин да решим проблема е да победим в следващия мач. Много голяма крачка встрани направихме. Никой не е очаквал, че ще загубим мача", коментира Генчев.

Четете още

"Левски" търси новия Дарко Тасевски

"Левски" търси новия Дарко Тасевски

"Левски" ИЗРИГНА срещу БФС: Докога ще сме ви основен спонсор?

"Левски" ИЗРИГНА срещу БФС: Докога ще сме ви основен спонсор?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама