Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5254216 www.bgdnes.bg

Лупи с първо момче

Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов стана горд баща на момче. Почти 62-годишният Лупи и половинката му Калина Кръстева са станали родители преди няколко дни.

Съпругата на Томов е родила в столична частна клиника при абсолютна секретност. Малкият е кръстен на баща си - Александър.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Майката и бебето вече са изписани и са у дома в Студена при щастливия татко. Той си припомня какво е да бъдеш баща и пърха около жена си и бебето, тичайки да изпълнява всеки техен каприз. Самият той не вдига мобилните си телефони, за да коментира щастливата вест.

Лупи дори е предал временно ръководството на евролявата си партия на Димитър Митев. Той е досегашен шеф на младежката организация и таен кум на Томов и младата му булка Калина. Както е известно, Кръстева е с 30 години по-малка от съпруга си.

Двамата се ожениха тайно миналата година, когато разбраха, че бебето е на път. Събитието се състоя в тесен кръг в имението му в село Студена. Двамата са заедно от седем години. Срещнали се, докато Калина била студентка и имала лекции при професор Томов. Кръстева бързо става най-довереният човек на Лупи. Тя фигурира като директор на „Лира инвестмънт". Дружеството е повече от скандално и е свързано с фалита на ЦСКА.

Томов от години е известен с афинитета си към красивите жени. Първата му съпруга е рускинята Лена, която е майка на двете му дъщери. Запознават се по време на следването му в Ленинград. По-късно се разделят и тя остава да живее там. Двете му дъщери не живеят с него. Голямата се омъжи за англичанин от гръцки произход. Двамата живеят в Лондон. По-малката все още учи в Шотландия.

Реклама
Реклама
Реклама