Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/5254655 www.bgdnes.bg

Андреа крие Кобрата от суеверие

Болезнено ревнивата и суеверна фолкпевица Андреа скри любимия си Кубрат Пулев от почитателите, видя "България Днес".
Изпълнителката отпразнува рождения си ден с пищно парти в луксозен хотел в Дубай. Певицата е там вече от няколко дена и не спира да се хвали с фотоси от екзотичната дестинация.
На нито една от снимките обаче Андреа не е в компанията на любимия си Кубрат, което истински притесни феновете на блондинката и моментално в мрежата се появиха твърдения, че двамата са се разделили.
"Има нещо гнило в това Андреа да е сама на празника си. Сигурно са пръснали панаира" - размишляват последователи на фолкаджийката в социалната мрежа.
Истината се оказа съвсем различна. Близки до певицата издадоха, че боксьорът е неотлъчно до любимата си, но крайно суеверната Андреа не желае да демонстрират любовта си с фотоси в интернет. Изпълнителката вярвала, че така зложелатели ще ги урочасат и ще развалят почивката им.
Блондинката чукна 29 години с огромна торта, приготвена специално за нея от сладкари в Дубай. Андреа не пропусна да се похвали и с разкрасителните процедури, на които се е подложила преди партито.
За разлика от други години този път певицата отбеляза рождения си ден в тесен приятелски кръг. Компания на изпълнителката са няколко души от екипа, с който тя работи по най-новото си видео. Клипът се снима в Дубай и съвсем скоро ще зарадва феновете на Андреа. Според запознати суперскъпото видео е подарък от Пулев за рождения ден на любимата му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама