Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6854276 www.bgdnes.bg

Нов силиконов скандал! Джулиана Гани: Деси Фотосесията откачи!

Плеймейтките се изпокараха за червеи

Мис Силикон на десетилетието Джулиана Гани не обича да й е спокойно и скучно и за няма и седмица забърка нов светски скандал, научи "България Днес".

След публичната разпра между нея и новия Мистър София Ричард Величков Гани взе на прицел поредна жертва - нейната колежка по силикон, известна като Деси Фотосесията.

Реклама

Преди броени дни Джулка публикува клипче в профила си във фейсбук, с което се подиграва на Деси и нейния бизнес с калифорнийски червеи.

Гани иронизира моделката, докато нагледно демонстрира как и тя се е захванала с отглеждането на червеи.

"Ох, какво да ви кажа, това беше шега. Аз имам пиперливо чувство за хумор и понякога не ме разбират. Вдъхнових се от едно интервю на Деси, което гледах, в което тя разказва как се занимава с бизнес с червеи по европроект и реших да се помайтапя. А тя откачи!!!", разказа пред "България Днес" 27-годишната сексбомба Гани.

"Клипчето ми наистина събра за 2 дни над 600 хиляди гледания и Деси се е ядосала явно, но не й се връзвам и не й обръщам внимание", коментира още плеймейтката.

След видеото на Джулиана Деси не й остана длъжна и написа: "Става ми много тъжно за хората, които си правят пиар на гърба ми. Драга Мис ДжУлани, не виждам нищо срамно в това да имам собствен бизнес. Аз поне излязох от провинцията, докато ти не можа. Нека ти припомня, че идваше в дома ми и понеже нямаше къде да си оставиш сакчето, те приех! Или може би забрави за паричките, които ти дадох, когато нямаше какво да ядеш? Хайде, давам ти няколко минутки, за да си те припомнят хората.

Когато човек е нещастен, става злобен. Сама си направи извод!“, избухна 28-годишната Деси от Търговище.

Реклама
Реклама
Реклама