Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5189553 www.bgdnes.bg

Маг Евелина Лютова: Преслава и Бирмата няма да се съберат

"И Анелия, и Фики ще сключат брак догодина, която ще е една от най-силните и за двамата. За разлика от тях Преслава и Георги Станоев-Бирмата няма да събират повече."
Това пророкува за "България Днес" маг Евелина Лютова, една от 40-те най-силни биоенерго- и скенер терапевти у нас. Лютова от години се занимава с древни ритуали, които неутрализират родови проклятия, заключен късмет и проблеми в семейството. На базата на рождената дата тя познава съдбата на посочени имена и с почти 100%-ова сигурност гаданията й са успешни. Освен че има дарбата да вижда в невидимото, Евелина е и контактьор с духове на мъртвите. Лютова е член на Научноизследователския център по медицинска биофизика в София.
"Освен ясно виждане притежавам и усещане за хората. Това означава, че независимо дали при директен контакт или по телефона, когато съм на една вибрационна вълна с човека, мога да усетя не само болката му, но и бъдещето пред него - казва гадателката. - Често наричат тези диагнози "алтернативно лечение", а то е по-скоро телепатична информационна корекция. Т.е. възстановяване на триединството - дух, душа и тяло на страдащия. Хармонизира ли се то, болката изчезва, независимо дали тя е физическа или душевна", казва Евелина.
Фините енергии от астралния свят феноменът Лютова започва да усеща преди повече от 25 г., когато умира дядо й. При бдението около ковчега му тя с учудване усещала присъствието му като жива енергия. Започнала да задава въпроси, а отговорите идвали като мисъл в главата й. Оттогава Евелина Лютова започва да получава информация от отвъдния свят. "Често ми се налага да правя прогнози за двойки, които ще сключват брак, и такива, които са в процес на раздяла. Макар да има много кармични връзки, от хората в тях зависи дали ще са щастливи или не и занапред. Хубаво е обаче преди това да видим какво ни е отредила съдбата", казва Евелина Лютова и прави прогноза пред "България Днес" за най-популярните влюбени двойки през годината.

Дупе и гащи
Константин Динев и фолкпевицата Емилия. Двамата са "дупе и гащи". Имат невероятна хармония и висока интензивност на чувствата. Мекотата и грижовността е в основата на взаимоотношенията ми. Противно на злите езици, те са верни един на друг. Имат повишена раздразнителност, когато някой се опитва да ги раздели. Всъщност живеят хармонично и няма да се разделят през 2016 г.

Реклама


Различни интереси
Николета Лозанова и Валери Божинов. И двама имат много качества. Различните им интереси обаче ще са крайъгълният камък, който ще ги разделя постоянно. Импулсивността и излишната сприхавост на Валери понякога наранява нежните чувства на Николета. Ако се съберат, пак ще се разделят. Любовта и омразата при тях са на една крачка разстояние.


Прекрасна двойка
Яна Акимова и Петко Димитров. Двамата са прекрасна двойка. Заедно са поради кармична необходимост. Когато се балансира кармата, интелигентно ще се разделят, но това няма да стане сега, а след поне 10 години. Необходимо е да са заедно, докогато му "дойде времето", и да се разделят.


Притеглящи се противоположности
Мария, фолкпевица, и бизнесменът Християн Гущеров са двойка с много силни различия, но с притеглящи противоположности. Щастието им ще продължи, защото и двамата имат нужда един от друг.


Два остри камъка
Преслава, фолкпевица, и бизнесменът Георги Станоев-Бирмата са "два остри камъка, които брашно не могат да мелят". Двамата са много силни характери и всеки се опитва да командва другия във връзката. Привлечени са единствено на физическо ниво, но никога няма да се съберат да живеят в брак.


На различни вълни
Друга попфолк звезда - Десислава, също няма да се събере с голямата си любов - спортиста Зарко. И двамата вече са на различни вълни, а певицата определено не е готова на никакви компромиси относно него.


Без Менделсон
Златка Димитрова, плеймейтка и Мирослав Николов. Влюбените един в друг млади хора също няма да живеят заедно, няма и да се стигне до Менделсон. Това е не защото не се обичат, а защото Мирослав вече няма да пожелае да сключва брак.

Реклама


Минало свършило
Алисия, фолкпевица, и Ники Михайлов, футболист, също няма да се съберат. С прекрасното им минало е свършило. Предстои и на двамата поотделно прекрасно бъдеще с други партньори, за Алисия дори дете от друг мъж.


Заедно заради детето
Евгения Калканджиева, модел, и Стефан Манов-Тачо ще продължат да са заедно и без брак, но само заради детето. Двамата отдавна не са сексуални партньори.


Хармонична двойка
Димитър Рачков, актьор, и Мария Игнатова, тв водеща, ще продължат и през следващата година да са хармонична двойка. Двамата имат сходно мислене, което ги доближава. Спорят за недоизречени думи, но сръдните им са кратки. Очаквам тази година Мария отново да стане майка.


Щастливи през 2016-а
Александра Раева, певица и тв водеща, и диджей Дончо също ще са щастлива двойка през годината. За да има мир, Алекс трябва по-често да си затваря устата в спорове.


Предопределена раздяла
Благой Георгиев, футболист, и Есмер, руски модел, също ще се разделят, но не следващата година, а по-следващата. Между тях няма "химия", а само взаимна изгода.


Родители отново
Виолета Марковска, актриса, и Иво Ангарски, бизнесмен, до няколко месеца може отново да станат мама и татко за втори път. Колоритна и щастлива двойка.


Щастливо семейство
Николай Илиев, актьор, и Саня Борисова, актриса, родена на 9 март 1983 г., няма да се разделят, а ще станат родители.

Той да я слуша
Александра Арабаджиева и бизнесменът Стайко Стайков ще продължат да са двойка, ако мъжът в семейството се вслушва повече в съветите на жена си. Тя поддържа "огъня" във връзката.

 
В очакване на голямата любов
Други сингъл знаменитости се очаква да намерят своите половинки през следващата година и да са щастливи с тях според маг Лютова. "Това са фолкпевицата Анелия и колегата й Фики. И за двамата ще е силна година, в която превес ще вземат чувствата. Ще срещнат най-хармоничния си партньор, така да се каже, голямата любов", пророкува маг Евелина Лютова.

Реклама