Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5342868 www.bgdnes.bg

Венецуелка кърши мегатънка талия (Галерия)

Огромни цици крият супертънката талия на сексдива от Венецуела.


Шантавата Алейра Авендано бленува да има фигура на пясъчен часовник. За целта 25-годишната сексбомба носи стегнат корсет по 23 часа на денонощие. Пищната откъм дупе девойка пристяга фигурата си още от тийнейджърските си години. Впоследствие, за да балансира големия си задник, Алейра се подлага на хирургическа интервенция и слага голямо количество силикон в гърдите си. Така тялото й съвсем заприличва на пясъчен часовник.


"От малка искам да имам малка талия. Толкова съм свикнала с корсетите за пристягане, че ако не ги нося, се чувствам гола", коментира цицорестата мадама.
Талията й е невъобразимите 50 см и на фона на грамаданския й бюст изглежда, че момичето ще се скърши. Алейра събира погледите по улиците на Венецуела, което според думите й вдига самочувствието. Естествено, за да постигне така желаната визия, тя спазва строга диета и спортува непрекъснато.

Реклама


"Това да бъда красива за мен е професия. Обожавам тялото си, а на завистливите хора по света мога само да кажа да си гледат работата. Не ми пука", смее се хубавицата със странно тяло.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама