Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5347682 www.bgdnes.bg

Дарина забрави Илия Павлов

Наследниците им тънат в лукс по света

Дарина Павлова забрави убития си преди 13 години съпруг - боса на групировката "Мултигруп" Илия Павлов. Той бе застрелян от неизвестен килър пред входа на проспериращата си по това време корпорация в София на 7 март 2003 г. Убиецът и до момента не е разкрит.
Вдовицата на Илия Павлов пропусна да почете паметта на покойния си съпруг, който е погребан в Арбанаси. Госпожа Мулти прекара навечерието на тъжната годишнина от бруталния разстрел в компанията на легендарния футболист Христо Стоичков в Маями, Флорида. Богатата вдовица сама се похвали с кадри от почерпката в социалната мрежа. Дарина и Модерния ляв се поглезили с над 20 изискани блюда заедно с близката приятелка и пиарка на Дарина - Надя Мануел. За разточителното гурме те избрали изискан рибен ресторант, собственост на гърка Костас Спилиадис. Заведението минава за едно от най-класните, а ценителите го поставят в топлистата на Маями.


В ресторанта се предлага средиземноморска кухня, която по думите на собственика се приготвя с продукти от най-високо качество. Сред хитовите блюда са черен лаврак, омар, сьомга, стриди, като рибата е уловена във водите на Испания, Португалия и Гърция, уверяват готвачите. Предлагат се и гозби от агнешко и телешко. Винената листа на заведението включва богат и изискан асортимент от различни краища на света. Цените на рибните специалитети, морските дарове и питиетата са космически за българските представи. Ресторантът е с дискретна локация, близо да крайбрежния булевард на Маями.
В последната година богатата вдовица се отдаде изцяло на скъпи забавления в компанията на едни от най-богатите хора в света. Дълго след смъртта на Илия Павлова не се показваше пред камери. Голямото си светско "завръщане" направи с интервю за италианско списание, в което разказа "за онази нощ на огън и жупел", която е прекарала с бившия италиански премиер Силвио Берлускони.

Реклама


След това се изяви като жури и в родното предаване "България търси талант", а междувременни името й се свързваше с куп известни млади мъже. Дарина залюби актьора Джулио Берути и двамата открито показваха страстта си по време на романтични пътувания в цял свят. Павлова се снима в опасна близост със звезди като Антонио Бандерас и Мел Гибсън. Тя непрестанно се хвали със социалния си статус, че е чест посетител на изискани партита в Холивуд. През изминалата седмица бе гост и на премиерата на филма "Код: Лондон", където се щракна с Джерард Бътлър. Според клюките по неин адрес тя вече е разкарала младия Джулио и се оглежда за по-перспективен и световноизвестен от него актьор. Последните й снимки издават, че Дарина е преминала през сериозни козметични интервенции. Тя е видимо подмладена, появиха се и съмнения, че е претърпяла операция на носа, защото изглежда доста по-малък отпреди.
В тази така натоварена програма Дарина няма никакво време да се отбива в България.
Паметта на убития й съпруг не почете на гроба му в България и нито едно от трите му деца. Голямата дъщеря на Илия Павлов - Венцислава, която е от първия му брак с генералската дъщеря Антония Чергиланова, в момента се грижи за бебето си в Дубай. Синът Илия-Калоян, който е роден в САЩ и преди година завърши бизнес и финанси в Швейцария, не искал изобщо да идва в България.
Сестра му Паола също е в САЩ в момента. Наследницата на боса се появи в родината на татко си едва през миналото лято, след като не бе стъпвала у нас от малка. Наскоро Паола се установила в Лос Анджелис, Калифорния. В Града на ангелите я отвело увлечението й по йогата и източните философии.


Там Паола преподава сложната система от физически, умствени и духовни практики на хора, изпаднали в тежки житейски ситуации. Според запознати Паола разработила комплекс от йога техники, които били изключително подходящи за отчаяни жители на мегаполиса, които вече са правили опити за самоубийство или имат натрапчиви мисли сами да отнемат живота си. Богатата наследница включвала в терапията на клиентите си освен йога техниките билково лечение, специален хранителен режим, терапия с кристали и други артпохвати. Твърди се, че тази дейност й носела добри доходи, от които тя няма кой знае каква нужда, защото богатата й майка винаги задоволявала всичките й прищявки.
Самата Паола се грижела изключително прецизно не само за душевния мир на клиентите си, но и за своя. Близки до нея разкриват, че младата дама се оттегляла да медитира по две денонощия в националния парк "Секвоя" в планината Сиера Невада в Калифорния, която е на около два часа път от дома й в тузарски район на мегаполиса.

Страхува се за децата

Дарина Павлова продължава да се страхува за живота на децата си и заради това ги държи далеч от България, разкриват нейни близки пред "България Днес". Госпожа Мулти смятала, че наследниците на могъщата някога корпорация не са защитени у нас. Дарина споделяла пред приятелите си, че дори да наеме десетки гардове, пак няма да спи спокойно, тъй като тези, които брутално са ликвидирали съпруга й, няма да се спрат пред нищо, ако решат да убият и децата й.

Ваня ТОДОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама