Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5351815 www.bgdnes.bg

Отряд лови онанисти. Патрул бди за надървени перверзници

Разгонени мигранти обарват шведките под водата в градските басейни

Жилави и бойни шведки по бански пазят градските басейни от перверзни мигранти.
Ударна група от няколко знойни красавици ще охранява плувните комплекси в шведския град Калмар. Начело на бдителните момичета е Сири Бернхардсон. 24-годишната блондинка твърди, че й е писнало от мизерията, която оставят след себе си бежанците, и от факта, че не могат да сдържат сексуалния си нагон.
"Ние сме твърдо решени да прекратим набезите над беззащитни девойки в басейните. Не малко момичета изпищяха от безскрупулното поведение на сирийци и афганистанци", коментира Сири.


Татуираната мадама сформира "Патрул срещу перверзници" заедно с още три свои съмишленички. Цицорестите момичета обикалят плувните центрове в града, като имат намерение да създадат още по-голяма общност, която да контролира нагона на мигрантите.


"Те трябва да се научат на поведение. Уморихме се мъжете да мислят, че могат да дойдат в Швеция и да блудстват с нас", допълва още активистката.
Населението на Калмар е 36 000 души, а вече има шест хиляди бежанци, разпределени в 34 лагера. В новогодишната вечер дузина девойки подават жалба в полицията, че са обарвани на централния площад. Не малко жени в Швеция и Германия пропищяват от сексуални нападения в спортни центрове. Безскрупулни мигранти онанират в чистите басейни и шпионират разголени спортистки в съблекалните.
"Ужас, пълен ужас станаха всички плувни комплекси, откакто приехме толкова бежанци. Спрях да ходя на водна гимнастика, когато един извратеняк си позволи да ме обара във водата", коментира жертва на посегателство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама