Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5354256 www.bgdnes.bg

Маша не си дава поршето

Няма как да ме спрат да си нося спортните дрехи "Найк" и да си карам лъскавото "Порше".


Това недвусмислено демонстрира най-красивата тенисистка в света Мария Шарапова, след като бе уличена във вземане на допинг, а германският автозавод и американският гигант в спортни стоки веднага замразяват отношенията си с нея.

Реклама


"Договорите за милиони отиват в коша, поне докато стане ясно дали и какво наказание грози руската грация на корта", коментират рекламни мениджъри. "А дотогава никой не може да принуди Шарапова да не ползва продукти на тези марки и да петни името им, каквато е идеята на шефовете на световноизвестните компании", допълват те.
Първата публична поява на бившото гадже на Григор Димитров след пресконференцията, на която обяви, че е зобила забраненото от Световната антидопингова агенция вещество мелдониум, е пред фитнес салон в Ел Ей. С гордо вдигната глава, невъзмутимо и без капка съжаление за стореното, 28-годишната Маша оставя бялото си „Порше Кайен“ на близкия паркинг и с бодра крачка се запътва за тренировка. Изтупана е с прилепнало за неземно дългите й крака графитено долнище, сив суичър и бели маратонки. Всичко е с марката "Найк", които само до преди седмица броят на Мария по минимум 8,5 млн. долара на година, за да бъде тяхно ексклузивно рекламно лице.


След почти 2 часа във фитнеса тенисистката излиза пременена в черни панталони, яке и блуза и друг модел бели маратонки, също на "Найк". Отново не показва признаци на слабост и гледа усмихнато към папараците. Скрита зад големи слънчеви очила и с хваната коса, Шарапова отваря вратите на най-мощния звяр ГТС в конюшнята на "Порше" и с елегантни движения се мята на предната седалка. С мръсна газ отпрашва към близък супермаркет, където пазарува пресни зеленчуци. Сама ги избира и внимателно гледа какво пише на етикетите, за да не стане още един гаф с недоглеждане, каквото е оправданието й за допинг скандала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама