Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5360064 www.bgdnes.bg

Рапър награби гаджето си на плажа. Грамадният изпълнител забърса бившата приятелка на рапъра 50 Cent

Целува я, пипа я по дупето и я носи на конче

Красива и известна мацка, горещ пясък и райско кътче на брега на Тихия океан - това е всичко, което му трябва на човек.


От тази максима се ръководи и чернокожият американски певец Джейсън Деруло. Младата звезда на хип-хоп музиката, който спечели световна слава с песните си, включващи различни балкански мотиви и ритми, заведе новата си изгора Дафне Джой на романтична ваканция в мексиканския курорт Пунта Мита. За ужас на колегата си 50 Cent той вече не крие интимните си отношения с бившата приятелка на супер известния рапър.

Реклама


Без капка свян 26-годишният атлетичен младок награби атрактивната мадама на почти безлюдния плаж и започна да я мляска и опипва по сочното дупе. Когато страстите се нажежават, Джейсън леко се отдръпва от Дафне, но й предлага да играят на конче. Леко пълничката мулатка радушно приема идеята и яхва любимеца на тийнейджърките. През цялото време 28-годишната Джой сияе от щастие и се носи на крилете на любовта, която отдавна бе изчезнала с 50 Cent.
"Двамата с Джейсън са двойка отскоро и искрено се радват на миговете, прекарани заедно", казват техни познати. От края на 2014 г. Деруло няма сериозна връзка, когато се раздели с певицата Джордин Спаркс. Изпълнителят на тоталния хит Talk Dirty и къдрокосата негърка бяха заедно почти 3 г., но след няколко събирания и раздели решават окончателно да сложат край на отношенията си навръх Коледа 2014 г.


Седмици по-късно кариерата на Деруло тръгва стремглаво нагоре, а парчетата му оглавяват чарткласациите. Младокът хваща окото и на латинодивата Джей Ло, която го кани да запишат съвместно парче. Дуетната песен Try Me е включена в албума на певеца от 2015 г. Everything Is 4, който се превръща в най-продавания за миналото лято. Идолът на младите девойки отвъд океана не пропусна да отбележи приноса на Джей Ло за успеха на диска, като сподели с феновете си, че намира певицата за "прекрасна и много талантлива".


Изпълнителят от Маями с идеално оформени коремни мускули наскоро показа новото си видео Naked ("Гол"), където охотно демонстрира перфектната си форма. За съжаление на милионите му фенки клипът, който е лично режисиран от него, спира точно до онова място, което на този етап е запазено само за Дафне Джой.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама