Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5410756 www.bgdnes.bg

Най-дългият воал е 90 метра!

Нов сватбарски рекорд

Три месеца 21 шивачи предат булчинска рокля за 40 хил. евро

Най-ексцентричната китайка облече булчинска рокля с воал, дълъг над 90 м.
Сватбата на младото момиче се превърна в абсолютна атракция за град Дзинан в Източен Китай. Десетки непознати шаферки се включват в носенето на огромния воал. Докато стигне до обредния дом, бъдещата невеста събра погледите на по-голямата част от съгражданите си. Ексцентричната китайка минава през целия център, за да демонстрира невероятната си рокля. Изработката на шармантния тоалет отнема три месеца. 21 шивачи се включват в трудоемката задача за ушиването й. Стойността на сватбената дреха се изчислява на над 40 хил. евро.


Булката, чието име не се споменава, от малка мечтае да се види в бяло. Тя споделя, че по-голямата част от нейните приятелки категорично отказват да се врекат във вечна вярност. Това кара момичето да потърси помощта на известна рекламна къща, за да направят чрез сватбения й ден пропаганда на съвместния начин на живот.
"Целта ми не е да привлека вниманието към себе си. Искам да стимулирам младите жени и мъже да сключват брак, а не да живеят на семейни начала", коментира булката.


Напоследък все по-често срещано явление, особено в по-големите градове, е младите двойки да не се женят. Точно това стимулира дизайнерката от модната агенция "Суиит Стайл" да изработи невижданото в нейния град чудо.
"С настъпването на пролетта се надявам да има и повече булки. Това е добре не само за бизнеса ми, но и за традициите на населението", коментира модният експерт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама