Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5413771 www.bgdnes.bg

Божинов заби дърто коте. Футболистът върти афера с жената на Томас Дол

Валери Божинов заби дърто коте, което изглежда на 20 години. Плейбой №1 сред футболистите завъртя любовна афера с 39-годишната Биляна Дол-Йенич.

Красавицата живее в Белград, а двамата на няколко пъти са били хващани заедно на публични места.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Нещо повече, "България Днес" се добра до две снимки, които показват изключително близки отношения между Божинов и новата му любовница. На една от тях Валери е плъзнал нежно ръка по дупето на каката, докато тя си е мушнала пръстчето между копчетата на ризата му. В другата Валери и Биляна дружно развъртат наргиле.


Нападателят може да попадне в хрониките и на немските медии като част от любовен триъгълник. Неговото ново коте съвсем доскоро беше омъжено за легендарния германски футболист и настоящ треньор Томас Дол. Бившият играч на "Хамбургер", "Лацио" и "Айнтрахт" в момента е наставник на унгарския "Ференцварош", където прави фурор.
Биляна е поредно доказателство за магията на пластичната хирургия. Красавицата изглежда като 20-годишна, а силиконът по нейното тяло не е пестен.

Именно пращящите гърди и устни на каката са привлекли погледа на сладострастния коцкар Божинов.


Засега връзката на сръбкинята се пази в тайна. Очаква се жесток ураган, когато все още законната съпруга на Валери - Николета Лозанова, научи за новото му завоевание.

Умира за по-опитни

Валери Божинов беше светнат на любовни ласки именно от дърта кака. Още като тийнейджър той беше оплетен от мургава българка от ромски произход. Нашенката се пренесе при футболиста още докато той играеше в "Лече". Въпросната дама беше с над 10 години по-възрастна от надарения талант. Каката прихвана толкова сериозно хлапето, че дори и родителите на Божинов не успяха да го откачат от нея.
Хитрата лисица от Горна Оряховица направи грешна крачка, след като позволи на Божинов да опита от сладостта на родните нощни заведения. Именно там той срещна майката на своя син Валерко - Алисия.

Борис КРУМОВ

Реклама
Реклама
Реклама