Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5415020 www.bgdnes.bg

Змей, крокодил или медуза? Не, травестит (Галерия)

Отвратително грозен дракон се вселява в мозъка на бивш банкер, който се е нарекъл Медуза.


След като си кръцва члена, операцията за отрязване на ушите и носа е поредната болезнена касапница, през която преминава транссексуалното същество Ева Тиамат Медуза, пише „Дейли мейл“.

Реклама

55-годишното създание мечтае да бъде първата в света "жена дракон". За целта преди години тя сменя пола си от мъж на жена. Истинското име на Тиамат, както той държи да бъде наричан, е Ричард Ернандез.

Роден и живял дълго време като мъж, Рич решава, че тялото му не съответства на духа му. Малко след като се ражда неговият син, на Ричард нещо му прищраква. От 1997 г. насам той се подлага на десетки мъчителни интервенции.

Освен че сменя пола си и става тя, Тиамат си татуира цялото лице и тяло с люспи на дракон. Тиамат имплантира рога на челото си и оцветява бялото на очите си в зелено, които приличат вече на жабуняк


"Аз съм Драконовата лейди, трансполова и съм на път да се преобразя в човешки дракон, ставайки влечугоподобно, ще сменя човешката си кожа, външния си вид и живота си като цяло, оставяйки всичко свързано с "човещина" зад гърба", споделя бившият банкер, на всички, които го критикуват.


Човекоподобният рептил допълва, че иска да бъде своето "най-естествено себеусещане - митичен звяр."

Реклама
Реклама
Реклама