Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5424633 www.bgdnes.bg

Пълнолетна и гола (Снимки)

Актрисата Ариел Уинтър едва изчака да навърши 18 г., за да се разхвърли

Бикини сесия върху горещ пясък на тийнактрисата Ариел Уинтър нажежи до червено страстите в социалните мрежи.


Пищната и сексапилна 18-годишна звезда от най-хитовия съвременен комедиен сериал - "Модерно семейство", почерпи феновете си с еротично издание от почивката й на Бахамите. Цицорестата красавица кара пролетна ваканция с приятелки на райския карибски остров, където за пръв път показа прелестите си в пълния им блясък. Едва през януари Ариел стана пълнолетна, което досега я спираше да сваля дрехи.

Реклама


От лятото на миналата година Уинтър е сред най-одумваните знаменитости в Холивуд. На всеослушание тя разкри, че си прави операция на гърдите. Но не, както повечето известни, за да ги уголеми. Тийнейджърката ляга под ножа да коригира бюста си към смаляване. Сутиенът на надарената актриса с гръцки корени е с огромната чашка F, което и създава болки във врата и гръбначния стълб.


"Ключовият момент, който ме накара да взема това решение, бе купуването на бански костюм. Не можах да си намеря моя размер, което ме потресе - обясни тогава 17-годишната Ариел. - Притеснява ме и това, че не мога да нося тениски, каквито носят другите момичета, защото винаги привличам внимание по начин, който не ми харесва", допълни младата актриса.


В популярния сериал тя играе ролята на скромното, загубено и ученолюбиво момиче Алекс Дънпи. Мъгливото оправдание й е необходимо пред медиите и хората, защото този вид операции са забранени за непълнолетни в много държави поради факта, че в тази възраст гърдите не спират да растат.
Въпреки сериозната редукция на гърдите Уинтер продължава да бъде суперсекси парче. Снимките от Бахамите само потвърждават славата й на актрисата с най-голям естествен бюст в Холивуд.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама