Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5426863 www.bgdnes.bg

Ето ги най-разголените стюардеси. Спретнатата униформа остава в миналото

Пътниците във Виетнам плакнат око

Разголени и сексапилни стюардеси посрещат пътниците във виетнамска авиокомпания.
Екипажът на борда на всички самолети на "Виетджет еър" са облечени само по бельо. Пътниците точат лиги по хубавиците, докато те извършват рутинната си дейност.
"Най-накрая някой да покаже малко плът. От дете харесвам стюардеси, те са едни от най-красивите жени в униформа. Толкова е хубаво, че се сетиха да ги поразсъблекат", коментира редовен пътник на авиокомпанията.


Заради униформите билетите за полети с "Виетджет еър" свършват като топъл хляб. Напращели хубавици сервират кафе и се грижат за комфорта на пътниците, с което сбъдват мечтата на всеки средностатистически мъж. Фактът, че полуголите девойки с дълги коси се разхождат само по сутиен и дантелени бикини, превръща фирмата в една от най-популярните в света. Иновативната и разкрепостена идея класира собственичката на компанията Нгуен Ти Пуонг в челните места на милиардерите. Очаква се скоро частната компания да стане публично дружество, което ще налее в сметката на създателката му около 1,37 милиарда долара. 45-годишната Нгуен прави първия си милион преди две десетилетия. Тогава тя продава факс машини и латексови костюми, докато учи финанси в Москва.

Реклама


Девизът на летателното дружество е "Наслади се на летенето" и всички, които са част от екипажа, са длъжни да го следват.
"Наясно съм, че влажните погледи на мъжете са приковани към тялото ми, но това не ме притеснява. Още когато започвах, ме предупредиха, че ще трябва да съм почти гола", коментира една от стюардесите.


Едва за няколко години "Виетджет еър" става една от най-търсените компании за летене във Виетнам. Печелят над 30% пазарен дял именно заради пиперливия вид на момичетата, които се грижат за комфорта на пасажерите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама