Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6813761 www.bgdnes.bg

Блондинка в кревата на шведския принц

Изваян като гръцка скулптура модел на "Плейбой" е новото гадже на сина на норвежката принцеса Мете-Марит Тюсем Хьойби.

21-годишният Мариус Борг е лудо влюбен в прелестната Юлиане Снекестад, с която живеят заедно в Лондон. Младежът и русата фурия са заедно отскоро, което въобще не е по вкуса на кралския двор в Осло. Аферата премина в скандал, когато в социалните мрежи манекенката пусна селфи от личните покои на крал Харалд V. Своеволието на Юлиане бързо е потушено с махането на снимката от туитър, но огорчението остава, още повече че тя често си пуска разголени фотоси в нета.

Реклама

Мариус е извънбрачен син на принцеса Мете-Марит от връзката й с наркотрафикант, който лежи в затвора за пласиране на дрога. През 2001 г. на рок фестивал в Кристиансан тя пленява сърцето на ергена Хокон, който е единственият син на норвежкия крал Харалд V и кралица Соня Харалдсен. Въпреки че е с разкрепостено поведение и е част от ъндърграунд културата на родината му, принцът предлага брак на Мете-Марит.

27-годишният по това време престолонаследник също така няма нищо против малкия Мариус, когото отглежда като собствен син. Три години по-късно бъдещата кралица на Норвегия му ражда дъщеря Ингрид-Александра. През декември 2005 г. на бял свят се появява и принц Свер Магнус, който е третият по реда на наследяване на трона на дядо му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама