Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6837452 www.bgdnes.bg

Близначки вдигат Дубай във въздуха

Еднояйчни адвокатки се натряскват край Персийския залив, бият арабки

Содом и Гомор край Персийския залив устройват пияни близначки и осъмват в кауша.

Лондончанките Алена и Саша Паркър (37 г.) от години живеят в Дубай. Там еднояйчните блондинки с юридическо образование се трудят в голяма бизнес кантора. Двете отказват да попият и капка от местните нрави и често скандализират консервативните жители на мегаполиса с поведението си. Алена и Саша са верни клиентки на тузарските плажове за туристи, където се вихрят луди партита и се лее алкохол. Близначките са сполетени от нещастие на поредния купон. След като прекаляват с пиячката, сестрите излизат извън оградения комплекс. Втурват се по крайбрежните алеи на петролното емирство и псуват като каруцарки местните забулени жени. Минувачите се погнусяват от фирканите като талпа европейки и ги раздразват още повече. Алена и Саша налитат на бой на няколко арабки и правят опит да свалят кърпите от главите им.

В мелето се намесват ченгета и закопчават натрясканите мацета. Мъжете с пагони отиват да вземат кола и оставят своя колежка да ги пази. Блондитата скачат и на нея и започват да я ритат като кобили. Накрая благополучно са закарани в ислямски зандан. Прокуратурата им повдига обвинения в антисоциално поведение и нанасяне на телесна повреда. Затова Алена и Саша могат да бъдат наградени с 3 години зад решетките.

"Вярваме в правораздаването на Обединените арабски емирства, но процесът се точи твърде бавно", мрънкат арестантките. Те киснат в следствен изолатор от 9 месеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама