Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6838789 www.bgdnes.bg

Мъже с мрежести чорапогащи на токчета

Джендър колекцията за гей парада на 9 юни

Новите тенденции са силният пол да облича рокли на София прайд

Новата джендър колекция навлезе с пълна сила в България, показа проверка на "България Днес".

По улиците, на спирките, в автобусите все по-често ще срещаме мъже с мрежести чорапи и високи токчета. Поне за това говорят най-новите модни тенденции за тази пролет.

Реклама

След като кметът на столицата Йорданка Фандъкова застана плътно зад тазгодишния София прайд, който ще се проведе на 9 юни, хомосексуалисти усилено започнаха да обновяват гардеробите си, за да блеснат на шествието.

В социалните мрежи кипят дискусии за най-новите модни облекла. Родните джендъри дори обменят съвети за това как ще изглеждат пременени с последните писъци на модата и са готови за нова модна революция.

А тази година тенденциите са повече от шокиращи. Мрежести чорапи и високи токчета за силната половина от човечеството са най-големият хит. Тесни дълги рокли с големи цепки и разкроени поли с висока талия също са на върха на модната пирамида.

Дизайнерите са помислили и за бизнес облеклата. В най-скоро време все по-често ще виждаме мъже в официална пола и сако с 3/4 ръкав в офисите.

До нас в автобуса ще сядат представители на силния пол, облечени с ризи с дълбоки деколтета, наметнати с пера или червени лачени шлифери.

Реклама

Големите обеци и блузите с воали вече на са запазена марка на жените, а влизат и в гардероба на мъжа.

Част от дизайнерите бяха обвинени, че изготвят тоалети предимно за хомосексуалисти. На тези критики те отговориха, че щом жени могат да носят смокинги, защо и мъжете да не могат да обличат по-пищни тоалети.

Мнението им бе подкрепено от хората с различна сексуална ориентация, които вече нямат търпение да облекат новите им колекции.

Въодушевление сред джендърите настана и след като стана ясно, че тазгодишното шествие ще има и спортна програма. Това се случва за първи път у нас. Така Йорданка Фандъкова ще се погрижи освен за мирното и безпроблемно протичане на събитието и за финансирането на 3-километровото бягане по двойки, което ще се проведе на 19 май. Участниците в него вече точат лиги на плисираните поли и изрязаните потници, които също са част от новите модни тенденции.

Не толкова радостни се оказват хората в социалните мрежи, които не са привърженици на гей парада. Повечето от тях нямат против провеждането му, но са твърдо против наливането на допълнителни пари в него.

"Кметицата ни може да подкрепи и финансира София прайд, но не можа да допусне и изслуша майките на деца с увреждания", възмущават се софиянци.

Хомо бизнес дрескод

Австралийски бизнесмен придоби световна популярност с интересното му виждане за бизнес облекло. 30-годишният Ашли Максуел-Лам ръководи проектите на голяма застрахователна компания.

Той разбива на пух и прах корпоративния дрескод, като реши да ходи на работа със строг бизнес костюм и обувки на високи токчета.

Австралиецът има 9 чифта такива обувки - за работа и за забавления. Той е категоричен, че никога не е искал да бъде или да се облича като жена. Винаги се е възхищавал на дамите, които уверено крачат на високи обувки, и решил да опита.

Доли ТАЧЕВА

Реклама
Реклама
Реклама