Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10697178 www.bgdnes.bg

Джорджина Родригес: Мама съм на всички деца на Кристиано!

Джорджина Родригес продължава с разкритията за живота си с Кристиано Роналдо. Годеницата на звездата на "Манчестър Юнайтед" даде интимно интервю пред "Ел Паис", в което е изключително откровена. От следващия четвъртък по "Нетфликс" започва да се излъчва документален филм, посветен на нейния живот.

Пред изданието Джорджина казва, че се чувства майка на всички деца на Кристиано. Португалецът има близнаци от сурогатна майка - Ева и Матео. А жената родила Кристиано-младши се пази в тайна. От Джорджина е най-малката му дъщеричка Алана Мартина, като в момента испанката е бременна с близнаци. Те трябва да се родят през пролетта.

Реклама

"Нито Кристиано, нито аз смятаме, че Алана е единствената ми дъщеря - казва Родригес. - Децата ми са четири и всички ме наричат мама. Това, което се случва е, че много неща се публикуват в интернет, които не са верни. Това е просто нещо, което хората не знаят."

Испанката описа Роналдо като "красив и перфектен мъж", "най-добрият футболист в света" и човек, който е "финансово стабилен, защото мисли и има добри бизнеси".

Джорджина разкрива, че в момента се чувства по-щастлива от всякога. Тя призна, че е живяла доста скромно преди да срещне Роналдо.

"Знам какво е да нямаш нищо и какво е да имаш всичко - казва Родригес. - За мен луксът също е да отида на село с чаршаф да ям сандвич с чоризо. Аз съм много позитивен човек, повече от амбициозен или пресметлив. Животът е много по-прост от всичко това и в крайна сметка мисля, че нещата при мен вървят добре, защото не действам със завист, с алчност или злонамерено. Така че ако имате късмет пътят ще ви отведе на мястото, където искате. Чувствам се щастлива и изпълнена."

Темата футбол е табу в семейството на Роналдо. Джорджина не е фен и признава, че не разбира почти нищо от професията на половинката си.

"Никога не съм се интересувала от футбола. Следях балет, а когато се запознах с него, започнах да се интересувам от това, с което се занимава той. Не съм обаче футболен фен. Истината е, че у дома не говорим за този спорт", заявява красавицата.

Реклама
Реклама
Реклама