Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/13486407 www.bgdnes.bg

ММА боецът Георги Стоянов: Нямах връзка с Ивайла Бакалова

Във Виетнам наистина ядат кучета

Нямах връзка с Ивайла Бакалова след участието ни в "Къртицата". Това разкри пред youtube канала "Спортната джунгла" и "България Днес" бившият ММА боец Георги Стоянов.

Спортистът и манекенката бяха заедно в риалити предаването през 2014-а, където доста се сближиха. След излизането си като победител Стоянов дори сподели, че е влюбен в Бакалова.

Реклама

"За съжаление, връзка нямаше - казва боецът. - С Ивайла все още сме големи приятели. Често общуваме. Нейният съвет ми помогна много за това да дойда да работя във Виетнам. Когато получих поканата, се колебаех много. Ивайла е голям пич. Тя е приятелят, който всеки един от нас иска да има. Не гадже! Ивайла е приятелят, другарят, който всеки един от нас би искал и желал да има."

Стоянов влиза в "Къртицата 2", след като преминава през три кастинга.

"Записах се за шоуто заради дъщеря ми. Тя ме накара. Аз идвам от квартал "Славейков" в Бургас. Там нашите компании са известни с това, че бъкат от интриги и скандали. В едно риалити винаги има задкулисни игри. Доста добър съм в тази игра", разкрива боецът.

Като победител печели 152 000 лв. И до днес още е приятел с някои от другите участници.

"Емо Каменов е сред тях. Коцето ми е приятел. С него имам много истории след "Къртицата". Въпреки че вътре наистина исках да го удуша с голи ръце. Емил е изключително мъжко момче. Със Сано също сме големи приятели. С Емил Русев също. Хората, които изброих, са в моя кръг от приятели", казва Стоянов.

От няколко години бившият боец живее и работи във Виетнам. Там се сблъсква с различна култура и начин на живот.

"Това е най-инатата нация, която съм виждал някога. Никой не ги е пречупил", категоричен е боецът.

Той добавя, че във Виетнам наистина консумират кучешко месо.

"Истина е. Кучета се ядат във Виетнам. Аз не съм пробвал. Не знам къде продават. Хубави ресторанти, които продават кучешко месо, няма. Преди някой да побърза да ги съди, да се върне в историята. Тези хора са преживели война след война. Изключително бедни са. Кучета се ядат и в Южна Корея, Китай и още няколко азиатски държави. Тук, в южната част, не е така разпространено. На север се ядат повече. Може да видиш пазар - висят кучета заклани и одрани. Тук не. За бръмбарите и хлебарките нещата не са точно така. Да, има пазари, на които се продават скорпиони - нанизани, изпържени. Но това е повече за туристите. Има един деликатес, който се казва кокосов червей. Той се ражда и живее само и единствено в плода", обяснява Стоянов.

Реклама
Реклама
Реклама