Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/16073117 www.bgdnes.bg

ХАСКОВСКА МАШИНА! Гришо разпиля Бублик за четвъртфинал в Париж

Фантастична победа записа Григор Димитров на "Мастърс"-а в Париж. Хасковската машина за успехи направо размаза своя съперник Александър Бублик от Казахстан за малко повече от час игра.

Гришо го удари с 6:2, 6:2 и вече мисли за четвъртфиналния си двубой. Димитров не допусна изненада и продължи доминацията си в турнира, след като преди това изхвърли и световния номер 3 Даниил Медведев.

Реклама

Утре Гришо играе срещу победителя от двойката Хуркач - Серундоло. 

"Доста важно беше да започна добре. Бублик опита да остане в мача, страхотен е на сервис, но успявах да разчитам играта му. Много ми помогна да влизам в разигравания на втори сервис. Не знаеш в какъв ден ще го завариш. Мощен е в целия компонент на играта, хубави слайсове има, но в крайна сметка аз бях доста солиден през целия мач", каза Гришо веднага след срещата.

"Разчитах сервиса му, знаех какво да очаквам. Не исках да си поставям прекалено напрежение и да гледам статистиката. Аз съм от тенисистите, които искат да усетят ритъма, да видя как се чувствам на корта. Ако успея да разчета съперника, нещата се получават добре. Вече забравих, че съм играл с Медведев в сряда. В нашия спорт това е важно, да се адаптираш по добър начин към съперници, към стилове. Тогава си в играта."

Четете още

Мачкай, Гришо! Димитров тресна световния №3 Медведев

Мачкай, Гришо! Димитров тресна световния №3 Медведев

Мадалина за Гришо: Избирах деца вместо мъже

Мадалина за Гришо: Избирах деца вместо мъже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама