Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/16386461 www.bgdnes.bg

WINBET ще бъде официален партньор на БК Черноморец Бургас advertorial icon

Компанията ще си сътрудничи с клуба през следващите три години

WINBET ще бъде официален партньор на Баскетболен клуб Черноморец Бургас през следващите три години.

Съгласно споразумението между компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на Черноморец по време на мачовете от Националната баскетболна лига, турнира за Купата на България, както и в зала „Бойчо Брънзов“ в Бургас.

Споразумението също така предвижда специални бонуси за клуба, в зависимост от представянето на отбора в различните състезания.

„Радваме, че в лицето на WINBET намерихме нов партньор, който споделя и подкрепя нашата мисия. Благодарни сме, че повярваха в нас и ще направим всичко възможно да изпълним очакванията им и подобаващо да представляваме техния бранд“, коментира президентът на БК Черноморец Бургас Васил Стоянов.

„Грижата и подкрепата за българския спорт е част от философията зад бранда WINBET. За нас е чест да бъдем партньори на най-прогресиращия баскетболен клуб в България защото намираме много общо между амбициите на нашия бранд и тези на Черноморец. Надяваме, с  наша помощ, отборът да продължи възходящото си развитие и да се представя добре както в първенството, така и в турнира за Купата на България. Пожелаваме им успех“, заяви маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева – Иванова.

„Щастлив съм, че Черноморец се развива всяка година и върви във възходяща линия като организация и резултати на паркета. Сигурен съм, че партньорството ни с WINBET ще бъде имиджово и знаково за бъдещето на клуба“, коментира и старши треньорът на отбора Васил Евтимов.

Реклама
Реклама
Реклама