Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1824728 www.bgdnes.bg

Собственичката на Рединг се съблече

Съпругата на собственика на "Рединг" Антон Зингаревич – Катся, се включи в усилията да бъдат върнати победите на отбора.
Тимът на руския олигарх е предпоследен във Висшата лига, но е на точка от спасението десет кръга преди края на шампионата. Играчите на "Рединг" ще трябва да се преборят с "Уигън", "Астън Вила" и КПР за едно място, което ще ги остави в елита.
Г-жа Зингаревич даде тон в кампанията за мотивиране на отбора. Тя направи това със секси фотосесия на бельо за италианската марака "Интимисими". Тя сподели, че от дете мечтае да се превърне в момиче на фирмата и сега копнежът й се е осъществил. 
Медиите на Острова обявиха, че ако и красивото тяло на шефската съпруга не помогне за спасението на "Рединг", то клубът е обречен. 
Катся бе избрана за най-сексапилната футболна половинка в Англия в началото на сезона във Висшата лига. 24-годишната госпожа е един от най-известните модели на “Виктория Сикретс”. Името й нашумя в Англия през 2006 година, когато спечели конкурса "Супермодел на света" на Форт. Същата година "Рединг" влиза за първи път във Висшата лига.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама