Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/1960202 www.bgdnes.bg

Спортни гаджета в Топ 10 за сексапил

Четири настоящи или бивши спортни половинки намериха място в Топ 10 на най-сексапилните жени в света. Класацията е на списание FHM.
Любимата на футболиста на "Манчестър Сити" Скот Синклер - Хелън Фланаган, е най-напред. Тя се нарежда на трето място, като пред нея са само Мила Кунис и Риана. Това накара медиите на Острова единодушно да обявят блондинката за най-сексапилната жена на Острова. След нея остана дори Мишел Кийгън. Хелън скача с 44 места спрямо позицията си в анкетата миналата година.
"Много съм развълнувана, че бях избрана за най-сексапилната жена във Великобритания - сподели Хелън. - Това е много хубаво за самочувствието ми. Още повече, имайки предвид какви момичета попадат в класацията."
Половинката на ръгбиста Дани Киприани - Кели Брук, заема почетното пето място. Красивата моделка се изкачва с 15 позиции за една година. Още две дами, свързани със спорта, намират място в класацията. Настоящата спортна половинка Кейт Ъптън е на осмо място. Веднага след нея е бившата съпруга на защитника на "Челси" Ашли Коул - Черил.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама