Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/5773120 www.bgdnes.bg

Вальо Илиев яхна джип за 100 бона

Голям фен на скъпите и мощни автомобили се оказа старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев. "България Днес" видя бившия футболен национал да паркира луксозен бял джип "Ауди Q7" край стадион "Българска армия". Возилото е на стойност 100 хиляди лева.


Известно е, че Вальо се разграничи напълно от подвизаващия се на този стадион клуб ЦСКА-София на Гриша Ганчев. Илиев използва всяка свободна минута, за да се отдаде на семейството си. Той и дългогодишната му съпруга Йоанна имат три деца. Най-малка е щерката им Анна-Мария, която е на годинка и половина. Грижовният баща разтовари от големия джип бебешка количка и стриктно я сглоби.
36-годишният бивш защитник не се свени да дундурка бебе из алеите в Борисовата градина. Той и съпругата му вдигнаха сватба още през 2002 година. Двамата синове на футболиста - Александър и Теодор, също са тръгнали по неговия път и тренират усилено с топката.
Треньорът на четвъртодивизионния ЦСКА 1948 от години е маниак на тема автомобили, като любимата му марка е именно ауди. Той обаче често става жертва на автоджамбази. Неотдавна апашите му свиха любимия спортен модел, с който ходеше на тренировки. Преди това Илиев остана и без друг свой джип - "Рейндж Роувър".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама