Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/13934026 www.bgdnes.bg

Вълкът от Уолстрийт потъва като Титаник?! ФБР захапва Леонардо ди Каприо


Тричасово потене пред агентите на ФБР си докарва Леонардо ди Каприо заради връзки с неправилни хора.
Джак от "Титаник" е заподозрян, че е бил близък с международния аферист Джо Лоу. Бизнесменът от Малайзия е управлявал множество фондове и тръстове, "внезапно" фалирали в периода 2018-2019 г. Лоу изчезва с паричките по подобие на Ружа Игнатова. Приликата между двамата не се състои само в това - малайзиецът също върти съмнителни борсови сделки, а тръстовете му са обикновени пирамиди.

За разлика от Ружа, за която се подозира, че или е мъртва, или е в Дубай, дегизирана вероятно като продавачка на лук, Джо Лоу е жив почти със сигурност. Предполага се, че живее в Китай, а хора твърдят, че са го забелязвали в различни градове. На пръв поглед твърде далечният от Ружа и Джо Лео ди Каприо се е възползвал в особено големи размери от бизнесмена.

Реклама

Малайзиецът е финансирал прословутия филм "Вълкът от Уолстрийт", вероятно вдъхновен от своя собствен образ. Бюджетът на продукцийката е 100 милиона долара. Освен това Ди Каприо е заработил добре като гостуващ артист на различни купони, организирани от афериста.

Поради познанството си с Лоу вече е разпитана и Ким Кардашиян. Тя го срещнала през 2011 г. във Вегас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама