Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/17907342 www.bgdnes.bg

Отровен тампон яде крака! Мацка в цикъл хваща сепсис

Температура, треска, повръщане и почерняване на краката предизвиква отровна дамска превръзка.

Потърпевша от опасния продукт е 35-годишната перспективна манекенка Лорън Васер. Тя живее в Санта Моника, Калифорния, и чувства морето до колене. В следващия момент остава без колене! Всичко това е от глупост - доверява се на телевизионна реклама и си купува нова марка тампони, вместо да ползва вече изпитаните. За сефте си подлага тампона една вечер, а на другата сутрин е жив труп.

Реклама

"Десет минути след като го поставих, започна да ме боли глава. Започнах да треперя, стана ми ледено студено. Премерих си температурата - 39.7 градуса по Целзий" - разказва Васер пред "Дейли Мейл".

Манекенката изпада в паника, защото по това време се вихри короната. По медиите по цял ден се разказва за симптоми и Лорън ги открива у себе си. Ляга, завива се през глава и чака да умре. На следващата сутрин клетницата наистина е пред умирачка. Боли я цялото тяло, по краката си има черни петна. Домашният лекар се ужасява, защото решава, че оцветяването на кожата на краката е от тиф. Лорън е хоспитализирана, направени са й тестове и изследвания с различни препарати. Оказва се, че не е нито с широкорекламирания коронавирус, нито с тиф, а с нещо още по-страшно. В резултат на агресивен токсин, проникнал в тялото, то проявява свръхреакция. От отделените имунни тела крайниците й некротират. Отровена е и кръвта на Лорън.

"Още десет минути с тампона на онова място и съм щяла да умра" - казва пострадалата, като услужливо не споменава името на фирмата. Лекарите са разделени - според едни случаят на Лорън е индивидуална реакция на организма. Вторите смятат, че цялата партида тампони са потенциално опасни. Заради гангрената и сепсиса манекенката губи и двата си крака. Сега е с хубави метални протези. Лорън Васер призовава дамите да залагат на изпитани методи като добрия стар лигнин, вместо да слагат неизпитани нови продукти на детеродни места.

Четете още

Прополисът унищожава гъбичките за седмица

Прополисът унищожава гъбичките за седмица

Как да спрем хъркането? Четири шантави трика

Как да спрем хъркането? Четири шантави трика

Първа помощ при вода в ухото
Първа помощ при вода в ухото

Първа помощ при вода в ухото

Чеци сравнява снимки на косми
Чеци сравнява снимки на косми

Чеци сравнява снимки на косми

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама