Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18304251 www.bgdnes.bg

Невеста е влюбена в ДВОЙНИК! Фенка на Ед Шийрън се омъжва за пишман Ед Шийрън

Сватба с копие на Ед Шийрън вдига луда фенка на Ед Шийрън.

Аманда Бейрън (сега Аманда Джоунс) е гореща почитателка на британския поп певец от години насам. Мацката от околностите на Манчестър неведнъж е сънувала, че се омъжва за поп легендата, пише списание "Правила".
"Шийрън е един от символите на страната ни (Великобритания). Той е посланик на нашата култура по света" - смята мадамата. На концерт на Ед Шийрън Аманда среща друг негов заклет фен - Тай Джоунс. Освен че харесва песните му, момъкът прилича поразително на Шийрън. Той се е подстригал по същия начин като певеца. Между двамата припламват искри и не след дълго Аманда разбира, че е бременна. Щом узнава, че ще става татко, Тай Джоунс й прави предложение, както изисква добрият морал. Така мадамата сбъдва мечтата си да каже заветното "да" на любимия си певец или поне на негов двойник. Щастливите младежи изчакват да се роди дъщеря им Чери Джоунс и вече на спокойствие уреждат сватбата си. Логично, те избират за откриване на церемонията песен на Ед Шийрън. Младоженецът не изневерява на преклонението си пред певеца и се облича в негов стил. Булката е с класическа рокля в най-щастливия ден от живота си.


Най-интересни на купона са гостите. Още преди да подготвят венчавката си, Аманда и Тай се свързват със съобщество от двойниците на известни личности. Те контактуват помежду си във фейсбук групи. Тай се сприятелява с интересните хора и ги кани на сватбата си. Най-биещ на очи е двойникът на принц Хари.

Четете още

Ед Шийрън се облича като покемон

Ед Шийрън се облича като покемон

Ед Шийрън психясва от храна, яде като разпран

Ед Шийрън психясва от храна, яде като разпран

Елтън Джон и Ед Шийрън записаха коледна
песен

Елтън Джон и Ед Шийрън записаха коледна песен

Ед Шийрън излиза в почивка за неопределено време

Ед Шийрън излиза в почивка за неопределено време

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама