Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18436489 www.bgdnes.bg

Oт жегите е! Британец предлага брак в клинична смърт

Гарет иска ръката на любимата си, получава сърдечен арест, пада на дансинга и си чупи две ребра

Клетва за вечна любов дава британски турист в Гърция, след което припада и си чупи ребрата.
Гарет Уилямс (60 г.) е на приказния остров Корфу с половинката си Луис Уилямсън. Двамата имат граждански брак, но мъжът иска да е женен и пред Бога. Гарет предлага на 56-годишната си жена, като се приберат у дома в Англия, да направят истинска венчална церемония и да съберат отново старите приятели. Предложението е отправено изцяло както трябва - с падане на колене и даване на пръстен. Никой не предполага, че минути по-късно Гарет ще падне доста по-сериозно. Луис, разбира се, казва "Да".
"Жестът беше безумно романтичен. Колкото и да е обикновен пръстенът (струва 7 английски лири), вниманието ме трогна много" - разказва щастливката. След като Луис приема предложението, двамата отиват на дискотека, за да празнуват. Гарет се качва на дансинга и както се качва, така и пада в краката на жена си отново. Този път падането е рязко и е причинено от сърдечен арест. На мястото има медицински екип. Докторите правят животоспасяващ масаж на Гарет, а след това го предават на колегите си от Бърза помощ. При падането мъжът си чупи и две ребра, получава сътресение на мозъка. Остава седмица в гръцка болница. Транспортиран е с въздушна линейка до Англия, за да бъде долекуван.

Екстравагантният превоз е безплатен. Скъпо е медицинското обслужване преди това. Семейството избира бюджетна почивка на о-в Корфу, като здравните застраховки покриват само базови услуги. Откакто Великобритания не е в Европейския съюз, английската каса не покрива медицинските разходи в чужбина. Само за седмица Гарет навърта сметка от 13 хиляди евро. Вместо да си направи сватба, двойката трябва да изплати борча, пише в. "Метро". Луис вини себе си за случилото се.
"Мечтаех си за църковна венчавка, а не спазвах Божите заповеди. Представях си събитието като някакъв романтичен момент като в приказките, а не като нещо, което правя за Бога. И за малко да остана без мъж. Сега знам - ще се венчаем сами. Никаква показност, никакви тържества!" - категорична е дамата.

Четете още

ТУЗАР! Николай Събев стяга яхтата си за околосветско пътешествие

ТУЗАР! Николай Събев стяга яхтата си за околосветско пътешествие

Башар Рахал и приятели изплискаха морето до Корфу

Башар Рахал и приятели изплискаха морето до Корфу

НАЗДРАВЕ! Фънки жули домашно узо на Корфу

НАЗДРАВЕ! Фънки жули домашно узо на Корфу

Православен календар за 28 април

Православен календар за 28 април

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама