Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18457368 www.bgdnes.bg

Най-големите смрадливци на Холивуд: Младо гадже учи Брад Пит на хигиена, Робърт Патинсън безнадежден мърляч

Гушкането със секссимволи като Брад Пит и Робърт Патинсън може да е като гушкане с кофа за боклук, а целувките с Дженифър Лорънс и Дженифър Анистън да са противни все едно целуваш пор, изял двойна порция шкембе чорба.

Хигиената на доста от най-желаните мадами и мачовци в света куца доста яко, като може да превърне работата с тях в непоносимо и безкрайно дълго преживяване, става ясно от „Скрийн рант". Онлайн изданието за кино изброява кои са най-гоемите смрадливци на Холивуд, след като в медиите тръгва мълвата, че най-емблематичният миризливец сред актьорите – Брад Пит, вече ухае като теменужка.

Реклама

За телесните миризми на Пит се носят легенди, като не един и двама негови колеги са се оплаквали от ароматите му на снимачната площадка. Звездата от „Гадни копилета" не обича да се къпе и често пропуска 1-2-3 дена да влезе под душа. Вместо това предпочита да се търка с бебешки кърпички, защото къпането било досадно. Изглежда дългогодишната му съпруга Анджелина Джоли не успява да го научи на хигиена, докато драстично по-младото му настоящо гадже Инес де Рамон успява да направи чудото. „Пит мирише на цветя и рози в последно време", отбелязват близки и колеги на актьора.

Не такова е развитието за много от останалите миризливци на Холивуд. Изстреляният към славата с ролята си в „Здрач" Робърт Патинсън е вероятно най-отчайващият миризливец. Той не се къпе с дни, но има и другия неприятен навик да не си сменя и дрехите, докато смрадта не стане непоносима. Най-ужасно става, когато двете се комбинират и целият снимачен екип надушва актьора от километри. „Той изобщо не използва козметика за коса. Всичко, което има там, е едноседмична естествена мазнотия в скалпа", отбелязват анонимни колеги. Патинсън не крие, че е мърляч и признава, че е ужасен що се отнася да собствената му хигиена.

Достойна конкуренция му се оказва Джони Деп, който по време на снимките на „Карибски пирати" не само пропуска къпането, но дори и миенето на зъби. Уж, за да влезел по-добре в ролята на пират.

Редови терорист по чуждите носове се оказва и Ръсел Кроу, който също ненавижда къпането и понякога с дни не си прави труда да мине през банята. Оплаквания за това започват още докато снима „Гладиатор" и продължават дълго след това. На фона на всички изброени до тук смрадливци Матю Маконъхи направо си е цвете за мирисане, при това с много специфичен за него неповторим и необикновен аромат. Той, както и Брадли Купър, стават известни в холивудските среди като върли противници на дезодорантите. И докато Маконъхи твърди, че иска да мирише на мъж и затова не се дезодорира, то Купър посочва, че „тялото се почиства само", затова няма нужда от много излишна хигиенd. Въпреки това се къпел по няколко пъти на ден, за да компенсира липсата на дезодорант.

Нерядко сред неприятно миришещите актьори се споменават и Шая Лебьоф, Кларк Гейбъл, Виго Мортенсен и Зак Ефрън.

Дамите в Холивуд също не са подминати от омразата към къпането. Тук може би най отдалеч се надушва Джулия Робъртс. Звездата от „Хубава жена" приема много сериозно проблемите с околната среда, затова яростно пести вода като не се къпе. А дори когато стигне до душа след няколко дена без неговите услуги, използва минималистично количество сапун, защото той лишавал тялото и косата й от естествените масла, които ги предпазват. В резултат гривата на Робъртс редовно е мазна, а тя твърди, че миенето хич не се отразява добре на косата, която ставала суха и започвала да се къса. Освен това и тя, като Матю Маконъхи и Брадли Купър, е върл противник на дезодорантите.

Оплаквания за миризми се леят и срещу Дженифър Лорънс и Дженифър Анистън, но за разлика от всички останали при тях проблемът е в... устата. Лорънс редовно ядяла чесън, риба тон и други миризливи храни преди сцени, където трябва да се целува с някого. Не е ясна каква е причината, но усмъртените от дъха й колеги предполагат, че е за да не могат мъжете да прихващат романтични чувства към нея, докато я мляскат пред камера. При Анистън ситуацията е малко по-различна. Самата тя не мирише зле, нито дъхът й е като на пор, но проблемът е, че върл кафеджия. Затова не един и двама колеги са прекъсвали сцени, в които се целуват, за да я накарат да си измие зъбите или да сдъвче ментов бонбон, за да се отърве от бруталната миризма на кафе.

Четете още

Проучване: Атина е най-приятно ухаещият европейски град

Проучване: Атина е най-приятно ухаещият европейски град

Напръскай се, ако ти стиска! Инфлуенсърка пуска парфюм с мирис на пот

Напръскай се, ако ти стиска! Инфлуенсърка пуска парфюм с мирис на пот

Реклама
Реклама
Реклама