Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18697111 www.bgdnes.bg

Делон със съзвездие дами на сърцето

*Много любов в живота

*Толкова жени и всичките специални 

Актьорът се влюбва страстно и разлюбва бързо

Цяло съзвездие жени побира в сърцето си Ален Делон и всички имат специално място в него.

Починалата кинолегенда освен с многобройните си роли в киното е известен и с неизвестен брой връзки със звездни и по-малко популярни дами. Романсите му са повече или по-малко обществено достояние, но дълбоко в себе си артистът не е разбивач на нежни сърца, а напротив - хлътва и след това неговото сърце също остава разбито. Ален Делон страда след всяка раздяла.

За любовните му увлечения в тийнейджърска възраст мълчат както историята, така и самият той. Както писа "България Днес", по онова време перспективният артист е по приемни семейства и сиропиталища.

Реклама

Първата му и най-голяма любовна драма е с актрисата Роми Шнайдер. Двамата се запознават на снимачната площадка през 1958. Тогава Ален е на 23, Роми е на 20. Решаващ е факторът на успеха, който е в нейна полза - Делон все още не е популярен. Г-ца Шнайдер пък току-що се е прочула с трилогията "Сиси", посветена на живота на едноименната австро-унгарска императрица. Първото впечатление на Шнайдер от Ален Делон е, че е арогантен младеж. В онзи период лошото отношение на френския плейбой не се проявява само към жените - той е изключван безброй пъти от училище заради непристойното си, на моменти агресивно поведение. Въпреки това между нейно величество Сиси и прохождащия Ален се заражда изпепеляваща любов. Само след няколко месеца те се сгодяват по бързата процедура. Никога не се женят - съвместният им живот от цели четири години се проточва в скандали, чупене на вази и мебели. Накрая Делон я напуска с бележка да полива цветята. Животът отново ги събира на снимачната площадка през 1968 и упорито се говори, че те отново подновяват страстната си връзка. Роми умира през 1982 на едва 45-годишна възраст. Ален я нарича "любовта на живота ми".

Но докато Роми Шнайдер е жива, а и след това, любовите в живота на секссимвола на XX век са твърде много. В началото на 60-те Делон ходи с германската певица Нико. Тя ражда син на име Ари и тръби, че е от Делон. Актьорът обаче се изнизва още преди детето да се роди, и цял живот отрича, че момчето е от него, макар приликата между двамата да е поразителна.

Малко след раздялата с Нико Ален Делон има вземане-даване с бъдещата си съпруга Натали. Запознават се през 1963, а на следващата година се женят. На сватбата Натали е много бременна.

Тя остава г-жа Делон в продължение на пет години. Бракът е много труден, но все пак Натали е единствената законна съпруга на артиста. Когато се развеждат през 1969, Ален вече има връзка с Мирей Дарк. Това е най-дългият и може би най-сложният му романс. Мирей започва кариерата си като атрактивен модел, после пробива в киното. Тя остава до Делон, но като приятелка, до деня на смъртта си - 28 август 2017.

Докато се радва на приятелската подкрепа на Мирей, Ален Делон спи в прегръдките на поп дивата Далида. Познава я още от 50-те, но се свързва физически и емоционално с нея в началото на 70-те. Любовта им е уж зряла, но за пореден път краткотрайна.

Трима делят наследството, но не по равно

Ален Делон има три деца и за да предотврати скандали, е написал завещание, съобщава списание "Уоман". За съжаление дрязгите между синовете и дъщеря му вървят отдавна. Антъни (59 г.), Анушка (39 г.) и Ален-Фабйен (30 г.) са в лоши отношения, защото се подозират взаимно в опит за присвояване на по-голям дял от наследството. Миналата година бе оповестено, че Ален Фабйен е завел дело срещу кака си. Причината - преструвала се, че обича баща им, за да му вземе паричките. И да е било преструвка - проработва. Анушка ще получи половината от активите на татко си, а братята й ще си делят останалата половина. А тя никак не е малко - за синовете се падат по около 60 милиона долара, Анушка ще забогатее със 120 милиона от общо 245.

Четете още

Богдана Карадочева: Бях луда по Ален Делон!

Богдана Карадочева: Бях луда по Ален Делон!

Ален Делон е отгледан от тъмничар

Ален Делон е отгледан от тъмничар

Почина легендата Ален Делон

Почина легендата Ален Делон

Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)

Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)

Реклама
Реклама
Реклама