Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6397762 www.bgdnes.bg

Барона залюби цицореста испанка

Боян Петракиев зарязва дългогодишната си сексопора Ива и се хвали, че е необвързан

С едрогърда руса испанка се фука Боян Петракиев-Барона, видя "България Днес".
Поовехтелият роден кримигерой сподели няколко снимки в социалната мрежа, на които е в опасна близост до атрактивната Ракел Линарес.
За красавицата с гореща кръв се знае, че работи в испанската пицария "Пастамания", отбелязва тя самата в личния си фейсбук профил. Родена е в град Алкой, намиращ се в провинция Аликанте, обича нощния живот и няма нищо общо с бившата приятелка на Петракиев.

Реклама


Барона изживя бурна дългогодишна любов с младата брюнетка Ива Димитрова. Красавицата дълго време бе опора на Петракиев дори когато имаше проблеми с родното правосъдие. Тя неотлъчно бе в съда по време на всяко заседание по делото, които бе образувано срещу Барона, след като ГДБОП разби ръководеното от него нелегално казино. След като съдебната сага приключи, настъпи и раздор в отношенията им. Петракиев дори се хвали със статут "необвързан" в социалната мрежа.
"Ива и Боян бяха заедно много години, но преди време имаха разрив в отношенията си. За няколко месеца двамата бяха разделени, но в крайна сметка решиха, че са точно един за друг, и се събраха отново", издава пред вестника близък до "благородническото" семейство.
"Вероятната причина отново да са разделени е, че Боян иска да се установи в Испания. Купи си къща в Марбея и не му се връща в България, но Ивето не иска да остави всички свои приятели и роднини тук", категоричен е източникът.
Само преди месец Барона се похвали с тузарската къща, която си е купил в Марбея. Той сам показа придобивката си и вълна от коментари заля снимките на апетитния имот в интернет.


Баронската къща е на два етажа и разполага с 3 спални. Към него е изграден и кокетен басейн. Бутикова градина с палми и тропически треволяци завършва екзотичния полъх на вилата.
"Местоположението на къщата е перфектно, разполага приказни панорамни гледки, обхващащи крайбрежието, планините и морската шир на Средиземноморието. Вилата осигурява спокойствие, лично пространство и уют. Само на 15 минути се намират всички удобства и забавления, магазини, ресторанти, както и златните плажове на Испания", обясняват брокери на недвижими имоти.
Справка в сайтове за луксозни имоти в Марбея показва, че цената на такава вила не пада под 2 милиона евро. Като не е изключено Барона да се бръкнал и още по-дълбоко в зависимост от обзавеждането и екстрите, обясняват брокери.
"Не мисля да се връщам в България", категоричен е самият Петракиев, който се отдал на денонощна сиеста и не спира да обикаля баровете в Испания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама