Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6668505 www.bgdnes.bg

Светлана Василева с джип за 150 бона

Тузарски джип получи като подарък моделката Светлана Василева. Лъскавото возило е подарък от любимия мъж в живота й - милионерския наследник Христиан Гущеров.

За скъпарската придобивка Светлана се похвали сама в социалните мрежи, като публикува снимка, на която позира до черната машина. Кадърът вероятно е направен в имението на Гущеров в столицата, където двамата живеят заедно от няколко месеца.

Реклама

Вероятната цена на возилото е около 150 000 лева, като с добавката на екстри стойността му може да достигне до 200 бона, коментират автоексперти.

"През последните 2 години преминах през много трудни моменти, но както казват мъдрите хора - всяко зло за добро. А после животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем много препятствия, но въпреки тях днес сме заедно, един до друг. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си искрено сърце днес искам да ти кажа: Благодаря, че те имам!!!", написа Василева в прочувствено обръщение към бившия мъж на фолкпевицата Мария.

Преди Нова година се заговори, че Василева и Гущеров са се разделили, но те опровергаха слуховете, като си пуснаха снимка и посрещнаха Нова година заедно. Двамата влюбени признават, че са имали трудности в отношенията си, но са успели като големи и зрели хора да се разберат и да продължат напред.

Скъпарското возило е било поръчано от чужбина и е отнело няколко седмици, докато пристигне у нас. При вида на невероятния подарък Светлана буквално изгубила ума и дума и не можела да повярва, че това се случва точно на нея. Отнело й няколко минути, докато осъзнае, че вече ще се придвижва с автомобил, по който ще се обръщат всички шофьори и пешеходци.

Отношенията му Светлана и Христиан стават все по-сериозни, като хората около тях шушукат, че в най-скоро време двамата могат да предприемат още сериозни житейски стъпки.

Реклама
Реклама
Реклама