Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/17348114 www.bgdnes.bg

Любовница на Неймар спечели титлата за "най-красива вагина"

Една от многобройните любовници на Неймар - Фернанда Кампос, стана носител на любопитна и скандална титла. Инфлуенсърката и еротична моделка бе коронясана като победител в надпреварата за "най-красива вагина" в Бразилия.

Гласуването бе организирано от агенция "Фама Поп". Своя вот дадоха 65 000 човека. Беше взето мнението и на инфлуенсъри и фотографи. 

Реклама

"Сега разбирате какво видя момчето Ней - заяви Фернанда, след като спечели. - Винаги съм била много взискателна към тялото си и съм се вдъхновявала от домашни рецепти на известни личности. Видях, че това нещо с "тонизираните слабини" се появи по време на Карнавала, и го пробвах. Използвам много овлажняващо масло и не ексфолирам. Аз правя само лазерна епилация, без бръснач или горещ восък. Имам малки тайни. След бръснене например вземам ледена баня." 

Фернанда добави, че преподава процедури за вагината на платформи за възрастни.

Кампос твърди, че е имала афера с бразилската звезда Неймар. Двамата са прекарали няколко страстни нощи в луксозен апартамент в Сао Пауло. Нападателят започнал да флиртува с нея през инстаграм по време на световното първенство през 2022 г. Твърдял, че по това време минавал през труден момент с тогавашната си партньорка и модел Бруна Бианкарди. По-късно с половинката му обявиха, че очакват дете. Но Неймар е продължил да изпраща съобщения на Фернанда и провеждал с нея видеоразговори и през 2023 г. През юни дори я поканил в апартамента си.

Четете още

Шок! Неймар имал и момиченце

Шок! Неймар имал и момиченце

Неймар забремени нова моделка

Неймар забремени нова моделка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама